ΙΤΑΛΙΑ

Η φοβερή ατάκα για Ιγκουαΐν από Ντε Λαουρέντις

Η φοβερή ατάκα για Ιγκουαΐν από Ντε Λαουρέντις

Οπαδός της Νάπολι ρώτησε τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αν θα πουλήσει τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και ο πρόεδρος του συλλόγου του έδωσε μία αφοπλιστική απάντηση. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Νάπολι δεν θα φορέσει μαύρες πλερέζες σε περίπτωση που ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν αποχωρήσει από το "San Paolo". Αυτό δεν το είπε ο οποιοσδήποτε αλλά ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος ρωτήθηκε για τον Αργεντινό επιθετικό από οπαδό της Νάπολι (στο αεροδρόμιο του Καποντικίνο περιμένοντας την πτήση για Βερόνα) και χωρίς να γνωρίζει πως καταγράφεται από κάμερα κινητού τηλεφώνου, απάντησε:

"Μένει ο Ιγκουαΐν; Μακάρι να μην παραμείνει! Αυτό σημαίνει πως θα μας δώσουν 90 εκατομμύρια και με 90 εκατομμύρια θα αγοράσω 8 παίκτες".

Η φοβερή ατάκα για Ιγκουαΐν από Ντε Λαουρέντις

Ο τιφόζο των "παρτενοπέι" ζήτησε τότε από τον Ντε Λαουρέντις να μην πάρει τον Τσίρο Ιμόμπιλε (το όνομά του έχει ακουστεί έντονα για τη Νάπολι τις τελευταίες ημέρες, αν και οι τελευταίες ενδείξεις τον φέρνουν κοντά στη Σεβίλλη), με το αφεντικό της Νάπολι να είναι πάντως κατηγορηματικός:

Η φοβερή ατάκα για Ιγκουαΐν από Ντε Λαουρέντις

"Ο Ιμόμπιλε παίζει μόνο μαζί με τον Ινσίνιε και τον Βεράτι (σ.σ ήταν όλοι τους συμπαίκτες στην Πεσκάρα πριν μερικά χρόνια). Έχουμε τον Βεράτι; Όχι. Άρα δεν θα γίνει τίποτα". Σημειώνεται ότι λίγο πριν το τέλος του Ιουνίου η επίσημη Νάπολι είχε αποκαλύψει πως υπάρχει στο συμβόλαιο του Αργεντινού ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 94 εκατομμυρίων και 736 χιλιάδων ευρώ!

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ