ΙΤΑΛΙΑ

Η αποκάλυψη του Βιέρι για Νέστα και... Γκαμάρα!

Parma, ITALY:  (FILES) -- A file photo taken 06 February 2005 shows Inter Milan's forward Christian Vieri celebrating after scoring a goal against Parma, during their Italian serie A football match in Parma. AC Milan 05 July 2005 signed Italian international striker Christian Vieri from city rivals Inter Milan on a two-year deal. The 31-year-old parted company with Inter Milan 01 July when the Italian first division side released him from the final year of his contract.      AFP PHOTO/NICO CASAMASSIMA  (Photo credit should read NICO CASAMASSIMA/AFP/Getty Images)
Parma, ITALY: (FILES) -- A file photo taken 06 February 2005 shows Inter Milan's forward Christian Vieri celebrating after scoring a goal against Parma, during their Italian serie A football match in Parma. AC Milan 05 July 2005 signed Italian international striker Christian Vieri from city rivals Inter Milan on a two-year deal. The 31-year-old parted company with Inter Milan 01 July when the Italian first division side released him from the final year of his contract. AFP PHOTO/NICO CASAMASSIMA (Photo credit should read NICO CASAMASSIMA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Κρίστιαν Βιέρι αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία πως η Ίντερ επιχείρησε το 2002 να πάρει τον Αλεσάντρο Νέστα αλλά τελικά κατέληξε στον Κάρλος Γκαμάρα. Διαβάστε για την οργισμένη αντίδραση του "Μπόμπο".

"Chiamatemi bomber" ("Να με φωνάζετε μπόμπερ") είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του Κρίστιαν Βιέρι ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός των προσεχών ημερών στην Ιταλία, με την "Gazzetta dello Sport" να προβαίνει την Πέμπτη στην προδημοσίευση μερικών κεφαλαίων και το κοινό να στέκεται ιδιαίτερα στο σίριαλ με τον Αλεσάντρο Νέστα.

Η αποκάλυψη του Βιέρι για Νέστα και... Γκαμάρα!

Εκεί ο παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός αποκαλύπτει πως η Ίντερ επιθυμούσε διακαώς να αρπάξει τον Αλεσάντρο Νέστα από τη Λάτσιο το καλοκαίρι του 2002, πριν "συμβιβαστεί" τελικά με τον Κάρλος Γκαμάρα και ανοίξει έτσι ο δρόμος για να μετακομίσει ο Νέστα στη Μίλαν!

Διαβάστε τι αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κρίστιαν Βιέρι για την "απώλεια" του Νέστα από την Ίντερ: "Μετά το πρωτάθλημα που χάθηκε στις 5 Μαΐου, έπεισα τον Ρονάλντο και τον Ρεκόμπα. Θα δεχόμασταν μείωση στις αποδοχές μας για να ερχόταν ο Νέστα στην Ίντερ.

Ο Αλεσάντρο ήταν σύμφωνος... Ένα πρωινό είμαι στον ιππόδρομο και μου τηλεφωνεί ο Μάο, ο γιος του προέδρου Μοράτι. "Μπόμπο, το ξέρω ότι θα νευριάσεις αλλά ο Νέστα κόστιζε πάρα πολύ". "Ήμασταν έτοιμοι να κόψουμε τις αποδοχές μας...".

Η αποκάλυψη του Βιέρι για Νέστα και... Γκαμάρα!

Και ο μπαμπάς είναι θυμωμένος αλλά μην ανησυχείς: πήραμε έναν πρωταθλητή". "Μα ποιον πήρατε; Δεν υπάρχουν στην αγορά παίκτες όπως ο Νέστα... Ποιός ειναι;". "Ο Γκαμάρα".

Δεν λέω τίποτα. Χωρίς να κλείσω το τηλέφωνο το πετάω στην πίστα των αλόγων με όλη μου τη δύναμη. Δεν το ξαναείδα ποτέ εκείνο το τηλέφωνο.

Εκ των υστέρων μπορώ να πω ότι δεν είχα τίποτα εναντίον του Γκαμάρα, ήταν ένας άξιος αμυντικός, αλλά εκείνη την εποχή ο Νέστα ήταν στην κορυφή και ήταν έτοιμος να έρθει σε εμάς".

Σημειώνεται πως η Ίντερ απέκτησε τον Κάρλος Γκαμάρα το καλοκαίρι του 2002, μετά από μία εξαιρετική σεζόν που είχε κάνει με τη φανέλα της ΑΕΚ (είχε τεθεί μάλιστα αντιμέτωπος της Ίντερ στο Κύπελλο UEFA), με τον Παραγουανό διεθνή στόπερ να μένει μάλιστα μία τριετία στο "Meazza".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ