ΙΤΑΛΙΑ

Η αποκάλυψη του Λίπι για τα "φλερτ" με τη Λάτσιο

Η αποκάλυψη του Λίπι για τα "φλερτ" με τη Λάτσιο

Ο Μαρτσέλο Λίπι αποκάλυψε σε συνέντευξη πως βρέθηκε δύο φορές κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο ενώ εκμυστηρεύτηκε για ποιο λόγο χάλασε το deal το 2012.

"Ήμουν κοντά στη Λάτσιο τόσο την εποχή του Κρανιότι όσο και αυτή του Λοτίτο. Με τον Κρανιότι είχα έρθει στη Ρώμη, περάσαμε ένα βράδυ μαζί αλλα δίστασε και στο τέλος ήρθα σε συμφωνία με την Ίντερ", δήλωσε ο Λίπι για την πρώτη φορά που πλησίασε τον πάγκο των "λατσιάλι", για να προσθέσει:

"Με τον νυν πρόεδρο, τον Κλάουντιο Λοτίτο, υπήρχε μία συγκεκριμένη επαφή, λίγο πριν ξεκινήσει η περιπέτειά μου στην Κίνα. Με είχε ήδη προσεγγίσει η Γκουανζού και δεν αισθάνομουν καλά να πάρω πίσω το λόγο μου . Εάν δεν είχα συμφωνήσει με τους Κινέζους θα μπορούσε να γίνει η συμφωνία".

Όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα, υπογράμμισε πως η κούρσα για το σκουντέτο είναι πλέον ανοιχτή για πολλές ομάδες μετά από χρόνια κυριαρχίας της Γιουβέντους, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή με την Εθνική Ιταλίας το 2006 να εκτιμάει πως η Λάτσιο έχει την υποχρέωση να σκοπεύει στον τίτλο από τη στιγμή που απέχει μόνο δύο βαθμούς από την κορυφή.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ