ΙΤΑΛΙΑ

Γκατούζο: "Σαν Παγκόσμιο Κύπελλο για τη Μίλαν"

AC Milan coach Gennaro Gattuso celebrates with his players after winning the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Gennaro Gattuso celebrates with his players after winning the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Μίλαν έχει να πάρει σοβαρό τίτλο απ' το 2011 και ο Τζενάρο Γκατούζο τόνισε πως οι "ροσονέρι" έχουν ενθουσιασμό Παγκοσμίου Κυπέλλου για τον τελικό του Coppa Italia κόντρα στη Γιουβέντους

Η Μίλαν αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους στον τελικό του Coppa Italia το βράδυ της Τετάρτης (9/5) στη Ρώμη και ο Τζενάρο Γκατούζο είναι προφανώς παθιασμένος!

"Είναι σαν το Παγκόσμιο Κύπελλο, όσον αφορά στον ενθουσιασμό που έχουμε, ο ενθουσιασμός των φιλάθλων και η επιθυμία τους για να πάρουμε τρόπαιο και πάλι", τόνισε ο προπονητής των "ροσονέρι".

"Το νιώθεις. Έχουμε καλή ομάδα και χρειαζόμαστε απλά την σπίθα για ανάψουν τα πυροτεχνήματα. Δεν χρειάζεται να πω πολλά στους παίκτες για τους... φουντώσω, καθώς αυτά τα ματς το κάνουν από μόνα τους".

"Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που έχει κυριαρχήσει τα στην Ιταλία και είναι πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη εδώ και 7 χρόνια, έτσι έχουν τη νοοτροπία που χρειάζεται".

"Η Γιουβέντους είναι μία ομάδα γεμάτη πρωταθλητές, αλλά έχουν και αδυναμίες. Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε στα τελευταία 15 λεπτά στο Τορίνο (πρωτάθλημα). Δεν πρέπει να αφήσουμε τη Γιουβέντους να κάνει οτιδήποτε, πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο ματς, χωρίς να μένουμε πίσω".

Πριν δύο χρόνια η Μίλαν είχε χάσει απ' τη Γιουβέντους στον τελικό του Coppa Italia, το οποίο κατέκτησε τελευταία φορά το 2003. Ο τελευταίος μεγάλος της τίτλος ήταν το πρωτάθλημα του 2011, ενώ το 2016 πήρε το Supercoppa Italiana κόντρα στη "Γιούβε".

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ