ΙΤΑΛΙΑ

Γκατούζο: "Δεν δουλεύω για τα λεφτά"

Γκατούζο: "Δεν δουλεύω για τα λεφτά"
INTIME SPORTS

Ο Τζενάρο Γκατούζο εξέφρασε την επιθυμία να εργαστεί κάποια στιγμή σε μία ομάδα που θα τον αφήσουν να δουλεψει με ηρεμία μετά από 2,5 προβληματικά χρόνια, όπως τα χαρακτήρισε. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

"Η εμπειρία στο εξωτερικό με έχει κάνει σίγουρα πιο έμπειρο. Μπορώ με σιγουριά να πω ότι γνωρίζω περισσότερο πλέον το ποδόσφαιρο ως προπονητής, αν και ακόμα έχω πάρα πολλά να μάθω.

Επέλεξα έναν διαφορετικό δρόμο όμως ξέρω ότι αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσω. Υπάρχει από την πλευρά μου η θέληση να μάθω και να γίνω ένας καλός προπονητής", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Rai" σε ερώτηση για το πόσο αισθάνεται πως ωρίμασε από τις πρώτες εμπειρίες του σε πάγκους ομάδων, και πρόσθεσε:

"Δεν ξέρω αν η επόμενη ομάδα μου θα είναι στην Ιταλία ή στο εξωτερικό. Οφείλω πάντως να κάνω σωστή επιλογή. Προέρχομαι από 2,5 προβληματικά χρόνια (εργάστηκε κατά σειρά σε Σιόν, Παλέρμο, ΟΦΗ), ελπίζω να βρω ένα ενδιαφέρον σχέδιο.

Γκατούζο: "Δεν δουλεύω για τα λεφτά"

Δεν δουλεύω για τα χρήματα αλλά ελπίζω να βρω έναν σύλλογο που θα με αφήσει να δουλέψω με ηρεμία".

Ο επί μία 12ετία άσος της Μίλαν αναφέρθηκε επίσης στην παρουσία του Φιλίπο Ιντσάγκι στον πάγκο της ομάδας τονίζοντας πως αυτή η συνεργασία ήταν βιαστική και από τις δύο πλευρές ( "όπως και η δική μου με την Παλέρμο") ενώ τάχτηκε στο πλευρό του Αντόνιο Κόντε μετά τις έντονες κριτικές που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα.

"Από τότε που ο Κόντε είναι ομοσπονδιακός τεχνικός, δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται τόσες συχνές επιθέσεις στον προπονητή σε σύγκριση με το παρελθόν.

Ο Κόντε είναι ένας μεγάλος προπονητής, ο κορυφαίος στην Ιταλία αυτή τη στιγμή. Χρειάζεται μεγαλύτερος σεβασμός για τον Κόντε, το να του επιτίθενται με κάθε ευκαιρία δεν κάνει καλό στο ιταλικό ποδόσφαιρο".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ