ΙΤΑΛΙΑ

Φερέρο: "Πρέπει να πεθάνει ο Πουλβιρέντι"

Φερέρο: "Πρέπει να πεθάνει ο Πουλβιρέντι"
PHOTOGRAPH: TULLIO M. PUGLIA/GET

Ο πρόεδρος της Σαμπντόρια ξέσπασε μετά την αποκάλυψη του Αντόνιο Πουλβιρέντι πως έστησε πέντε παιχνίδια της Κατάνια, τονίζοντας πως ο άλλοτε ισχυρός άνδρας των Σικελών δεν πρέπει απλά να απομακρυνθεί από το ποδόσφαιρο αλλά να πεθάνει!

Μία ακόμα αποκάλυψη ήρθε αυτές τις ημέρες να συνταράξει συθέμελα το οικοδόμημα του ιταλικού ποδοσφαίρου, με τον Αντόνιο Πουλβιρέντι να προχωρεί σε ομολογία-σοκ ενώπιον της δικαιοσύνης πως έδωσε 500.000 ευρώ για να χειραγωγήσει πέντε ματς της Κατάνια και να καταφέρει να κρατήσει την ομάδα του στη Serie B.

Οι "ελεφάντι" κινδυνεύουν πλέον να αποχαιρετήσουν τη δεύτερη κατηγορία και να οδηγηθούν μέσω απόφασης της δικαιοσύνης στη Lega Pro, με τον Μάσιμο Φερέρο να επιτίθεται από την πλευρά του με σκληρές εκφράσεις κατά του πρώην προέδρου της Κατάνια.

"Αυτός ο κύριος που δεν γνωρίζω θα πρέπει να αποβληθεί από το ποδόσφαιρο. Εμείς προσπαθούμε να φέρουμε τις οικογένειες στα γήπεδα και αυτός τι κάνει; Μα πως επιτρέπεται να γίνονται τέτοια πράγματα και να βρωμίζουν το ποδόσφαιρο;

Θα πρέπει να φύγει από το ποδόσφαιρο, για μένα υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα που βρωμάνε. Άτομα όπως ο Πουλβιρέντι προσπαθούν να βρωμίσουν το ομορφότερο πράγμα στον κόσμο, το ποδόσφαιρο.

Φερέρο: "Πρέπει να πεθάνει ο Πουλβιρέντι"

Τώρα πια, έχει μείνει μόνο αυτό. Με αρρωσταίνει αυτό το πράγμα. Να φύγει από την ομάδα; Όχι, πρέπει να πεθάνει, είναι τελειωμένος, δεν πρέπει να υπάρχει, θα πρέπει τόσο αυτός όσο και η ομάδα να αποβληθούν.

Ένας άνθρωπος που κοιτάζει να στήνει παιχνίδια θα πρέπει κάθε ημέρα να δέχεται ξύλο από όλους", τόνισε χαρακτηριστικά ο "εκρηκτικός" πρόεδρος της "Σαμπ", Μάσιμο Φερέρο, ο οποίος είναι άλλωστε από τις πλέον αθυρόστομες προσωπικότητες στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ