ΙΤΑΛΙΑ

Έχει κάνει... homework για Κέιν ο Μπουφόν

Έχει κάνει... homework για Κέιν ο Μπουφόν

Ο Χάρι Κέιν ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ως βασικός στην εθνική Αγγλίας και ο Τζανλουίτζι Μπουφόν δηλώνει πως οι Ιταλοί διεθνείς έχουν μελετήσει καλά τον Άγγλο στράικερ προκειμένου να τον σταματήσουν.

Το αποψινό ποδοσφαιρικό μενού στην Ευρώπη περιλαμβάνει το σπουδαίο ντέρμπι μεταξύ της Ιταλίας και της Αγγλίας στο Τορίνο, με το ενδιαφέρον πολλών να είναι στραμμένο στον Χάρι Κέιν.

Ο 21χρονος φορ της Τότεναμ πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την εθνική Αγγλίας κόντρα στη Λιθουανία μόλις 79 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς στην πρώτη του συμμετοχή και το ερώτημα είναι πλέον αν η εθνική Ιταλίας έχει τον τρόπο να τον σταματήσει.

Σύμφωνα πάντως με όσα δήλωσε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας οι Ιταλοί διεθνείς έχουν μελετήσει σε video τον Χάρι Κέιν ώστε να ξέρουν περίπου τι πρόκειται να βρουν απέναντί του στο χορτάρι του "Juventus Stadium".

"Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ως τερματοφύλακες -και ως ομάδα- έχουμε παρακολουθήσει εικόνες από αυτόν και φυσικά ξέρουμε ότι θα είναι απειλή για μας, όπως και ο Ρούνεϊ.

Η Αγγλία έχει πολλούς καλούς παίκτες, ειδικά από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, που την κάνουν μία από τις πλέον πλήρεις εθνικές ομάδες", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, ο Ρόι Χόντσον προσανατολίζεται να δώσει φανέλα βασικού στον Χάρι Κέιν (θα κάνει έτσι ντεμπούτο στα "λιοντάρια" ως βασικός) και να βάλει παρτενέρ δίπλα του τον Θίο Γουόλκοτ, ο οποίος θα επιστρέψει έτσι στο αρχικό σχήμα μετά τον Σεπτέμβριο του 2013 και ένα ματς κόντρα στην Ουκρανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Όσον αφορά στον αρχηγό της ομάδας Γουέιν Ρούνεϊ, θα αγωνιστεί πίσω από τους δύο στράικερ, στην κορυφή της τετράδας του ρόμβου με τον οποίο θα παραταχτεί στη μεσαία γραμμή η Αγγλία.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ