ΙΤΑΛΙΑ

Ένα βήμα από τη Σιόν ο Ντελ Πιέρο

Ένα βήμα από τη Σιόν ο Ντελ Πιέρο

Η Σιόν είναι πολύ κοντά στο να κάνει το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, στον οποίο προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Ο πρόεδρος της Σιόν, Κριστιάν Κοσταντίν, ταξίδεψε στο Τορίνο την Δευτέρα μαζί με τον αθλητικό διευθυντή, Μάρκο Ντε Τζενάρο, προκειμένου να διαπραγματευτούν για την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν από τη γειτονική χώρα το σενάριο αυτό συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι δύο άνδρες του ελβετικού συλλόγου είχαν συνάντηση διάρκειας μίας ώρας με τον αδερφό και μάνατζερ του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, Στέφανο (στο ραντεβού δήλωσε "παρών" και ο μάνατζερ του Τζενάρο Γκατούζο, Αντρέα Ντ'Αμίκο) και μετά το τέλος της εξέφρασαν συγκρατημένη αισιοδοξία για την αίσια έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Η Σιόν, που είναι ουσιαστικά η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που καταθέτει πρόταση για τον Ντελ Πιέρο αφότου έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, κατέθεσε πρόταση συνεργασίας διάρκειας 2 ετών, ενώ αναμένεταινα υπάρξει νέο ραντεβού των δύο πλευρών εντός 48 ωρών για να δοθεί η τελική απάντηση από πλευράς παίκτη.

Όσο για τα ατού της Σιόν προκειμένου να "πείσει" τον 38άχρονο άσο (τα κλείνει το Νοέμβριο) να ενταχθεί στο δυναμικό της, αυτά είναι αρκετά.

Καταρχήν η απόκτηση του Τζενάρο Γκατούζο το περασμένο καλοκαίρι (χάρη σε αυτή την κίνηση η Σιόν έκανε ρεκόρ διαρκείας φτάνοντας τα 6.000), η παρουσία στην ομάδα δύο ακόμα Ιταλών, του βοηθού προπονητή Λουίτζι Ρίτσιο και του υπεύθυνου του ιατρικού επιτελείου και πρώην γιατρού της Τορίνο, Ρομπέρτο Καμπίνι, αλλά και το γεγονός ότι η πόλη της Σιόν απέχει μόλις τρεις ώρες με το αμάξι από το Τορίνο.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ακούστηκαν προτάσεις για τον Ντελ Πιέρο από ΗΠΑ, Καναδά, Βραζιλία, Αργεντινή, Ιαπωνία, Ταϊλάνδη και Αραβικά Εμιράτα, με τον ίδιο πάντως από την πλευρά του να έχει διαμηνύσει ότι προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει σε ευρωπαϊκό σύλλογο...

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ