ΙΤΑΛΙΑ

"Είπε το 'ναι' στην Τζένοα ο Μαζουακού"

"Είπε το 'ναι' στην Τζένοα ο Μαζουακού"
INTIME SPORTS

Δημοσίευμα από την Ιταλία θέλει την Τζένοα να προσφέρει 7 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Αρτούρ Μαζουακού που θέλει να παίξει στην Ιταλία. Τι απαντάνε από τον Ολυμπιακό.

Ένα ακόμα δημοσίευμα για τον Γάλλο αριστερό μπακ των ερυθρολεύκων. Αυτή τη φορά η Gazzetta dello Sport αποκαλύπτει πως η Τζένοα κατέθεσε πρόταση 7 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Μαζουακού και περιμένει την απάντηση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση βέβαια είναι πως το δημοσίευμα κάνει λόγο για επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο και συμφωνία σε όλα με την Τζένοα.

Μένει να δούμε κατά πόσο ισχύει, αν και οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκαθαρίσει πως ο παίκτης δεν φεύγει με λιγότερα από 8 εκ. ευρώ.

Τι λένε από τον Ολυμπιακό

Από την πλευρά τους οι ερυθρόλευκοι λίγο αργότερα διέψευσαν το δημοσίευμα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή. Το ίδιο ισχύει και για τη "συμφωνία του παίκτη με την Τζένοα". Ο Γάλλος άσος δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει με κανένα σύλλογο αν δεν δώσουν το ΟΚ από τον Ολυμπιακό.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ