ΙΤΑΛΙΑ

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο Μπριγκέντι

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο Μπριγκέντι

Αισιόδοξα μηνύματα έρχονται για την κατάσταση της υγείας του Νικόλο Μπριγκέντι της Βιτσέντσα. Αποχώρησε από την μονάδα εντατικής θεραπείας μετά την εγχείριση στο πάγκρεας.

Όλη η Ιταλία βρίσκεται στο πλευρό του Νικόλο Μπριγκέντι και παρακολουθεί τη μεγάλη προσπάθειά του για να κρατηθεί στη ζωή. Ο αμυντικός της Βιντσέντζα, ο οποίος χτύπησε σοβαρά στον αγώνα με την Κόμο, παραμένει στο νοσοκομείο, αλλά όχι στην μονάδα εντατικής θεραπείας και αυτό φέρνει αισιόδοξα μηνύματα για την υγεία του.

Ο Μπριγκέντι μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο, όταν ένιωσε έντονους πόνους ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε στην κοιλιά και η κατάστασή του αποδείχτηκε εξαιρετικά σοβαρή. Έπειτα από εξετάσεις που του έγιναν, διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη στο πάγκρεας και έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση.

"Πρόκειται για μια περίπλοκη επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχής. Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά θα πρέπει να δούμε και την εξέλιξη της υγείας του. Μπορεί να χρειαστούν τέσσερις ή πέντε ημέρες για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του. Είναι εξαιρετικά σπάνιο αυτό που συνέβη", υπογράμμισε ο γιατρός της Βιτσέντζα μετά την εγχείρηση.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ