ΙΤΑΛΙΑ

Διαγράφηκε το πρόστιμο στον Στραματσόνι

Διαγράφηκε το πρόστιμο στον Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι κέρδισε την προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της ιταλικής ομοσπονδίας και δεν θα πληρώσει τις 20.000 ευρώ που του είχαν επιβληθεί.

Στις 10 Μαρτίου, η Πειθαρχική Επιτροπή της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας επέβαλλε πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ στον Αντρέα Στραματσόνι. Η ποινή είχε επιβληθεί επειδή ο Στραματσόνι είχε κριθεί ένοχος για συνεργασία με τον Τζουτζέπε Μπότσο, τον δικηγόρο-ατζέντη του, ο οποίος είχε παραβιάσει το άρθρο 5 των κανονισμών άδειας για τους μάνατζερ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εφεσίβαλε την απόφαση στην Επιτροπή Εφέσεων και σε δεύτερο βαθμό, δικαιώθηκε! Σύμφωνα με την ετυμηγορία, ο Στραματσόνι αθωώθηκε για τις κατηγορίες και το πρόστιμο των 20.000 ευρώ, αναιρέθηκε.

Είναι μία ηθική νίκη για τον Αντρέα Στραματσόνι, αφού το όνομα του ενεπλάκη στο σκάνδαλο με την παράνομη διακίνηση ποδοσφαιριστών και την εξασφάλιση χρημάτων από την κάλυψη των ρητρών εξαγοράς των συμβολαίων του. Ωστόσο, με δικαστική απόφαση κρίθηκε αθώος και δεν έχει "εξωαγωνιστικές" κηλίδες.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ