ΙΤΑΛΙΑ

Αυτοπροτάθηκε εμμέσως για την Ιταλία ο Μαλεζάνι

Αυτοπροτάθηκε εμμέσως για την Ιταλία ο Μαλεζάνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι εξέφρασε την επιθυμία του να εργαστεί σε εθνική ομάδα και αναγνώρισε ότι έκανε λάθος επιλογές στην εξέλιξη της καριέρας του.

Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι έχει πάψει να αποτελεί ένα από τα "hot ονόματα" της ιταλικής προπονητικής και δεν συμπεριλαμβάνεται συχνά μεταξύ των υποψήφιων για την τεχνική ηγεσία ομάδων της Serie A. Ο γνωστός από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, προπονητής αποφάσισε να αναλάβει δράση και να αυτοπροταθεί εμμέσως στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Μετά την απομάκρυνση του Βεντούρα από τη "σκουάντρα ατζούρα", η θέση παραμένει κενή και ο Μαλεζάνι εκτιμά ότι διαθέτει τα χαρακτηριστικά για την καλύψει. Αναλυτικά:

" Μου αρέσει να βλέπω την εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην πάροδο των ετών. Θα ήθελα πολύ να αναλάβω μια εθνική ομάδα, αλλά ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Κάποιες φορές, η εθνική ομάδα μπορεί να περιλαμβάνει και την ακολουθία μιας συγκεκριμένης πολιτικής… Πρέπει να γνωρίζουμε τα πάντα γύρω από τον τρόπο λειτουργίας και τις επιρροές. Μου λείπει το γήπεδο και ξέρω ότι έκανα κι εγώ λανθασμένες επιλογές με ορισμένες ομάδες στις οποίες δεν μπορούσα να δείξω κάτι θετικό".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ