ΙΤΑΛΙΑ

Αποχωρεί από την Ουντινέζε ο Ντι Νατάλε

Αποχωρεί από την Ουντινέζε ο Ντι Νατάλε

Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε ανακοίνωσε επίσημα ότι αποχωρεί από την Ουντινέζε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, χωρίς όμως να λέει ότι σταματάει το ποδόσφαιρο.

Την αποχώρησή του από την Ουντινέζε στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε ο Αντόνιο Ντι Νατάλε, χωρίς όμως να λέει ότι σταματάει το ποδόσφαιρο, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά, μιας και τα 12 τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα και όλοι πίστευαν ότι με την φανέλα της θα έβαζε "τίτλους τέλους" σε μια σπουδαία καριέρα.

"Είμαι τραυματίας εδώ και δύο μήνες, όμως ελπίζω να είμαι έτοιμος για το φινάλε του πρωταθλήματος. Ο στόχος μας είναι να γιορτάσουμε την παραμονή και από εκεί και πέρα, το ματς με την Κάρπι θα είναι το τελευταίο μου με την Ουντινέζε. Αυτό, δεν σημαίνει βέβαια ότι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο.

Είναι ένα φιλμ 12 ετών αλλά αυτή τη φορά δεν υπάρχει ο πρωταγωνιστής. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για αυτά τα 12 χρόνια. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι και υπερήφανος για όσα έκανα, όσο και για την επιλογή μου να παραμείνω, αν και είχε πολλές προτάσεις.

Ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν και για τους αποχαιρετισμούς θα περιμένουμε το τέλος του πρωταθλήματος", ανέφερε ο 38χρονος, ο οποίος πέτυχε 190 γκολ σε 384 παιχνίδια πρωταθλήματος, 19 τέρματα σε 23 ματς Κυπέλλου και 17 σε 37 ευρωπαϊκά παιχνίδια.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ