ΙΤΑΛΙΑ

Από viola... trendy red κόντρα στον ΠΑΟΚ

Από viola... trendy red κόντρα στον ΠΑΟΚ

Την τρίτη φετινή εμφάνισή της παρουσίασε χθες (8/9) η Φιορεντίνα και θα την προβάρει στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. "Μάτια" του ΠΑΟΚ στο ματς με την Τζένοα.

Τρέντι κόκκινο, ιδιαίτερα φανταχτερό είναι το χρώμα στην τρίτη φετινή στολή της Φιορεντίνα που παρουσιάστηκε χθες και δεν θυμίζει καθόλου βιόλα. Σε ρόλο μοντέλων ήταν δύο παίκτες της ομάδας, ο Γκονζάλο Ροντρίγκες και ο Νταβίντε Αστόρι.

Ο γενικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου, Αντρέα Ρογκ ανακοίνωσε ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση θα χρησιμοποιείται κυρίως στα ματς της Ευρώπης και η αρχή θα γίνει από το παιχνιδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη (15/9).

Στο μεταξύ, η ιατλική ομάδα ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το εκτός έδρας ματς με τη Τζένοα την Κυριακή το απόγευμα στις 16.00. Στο "Λουίτζι Φεράρις" θα βρίσκεται και άνθρωπος του ΠΑΟΚ για να δει από κοντά την ομάδα του Πάουλο Σόουζα και πως αγωνίζεται σε ματς μακριά από το γήπεδό της.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των "βιόλα" είδε τους Ταταρουσάνου, Γκονζάλο Ροντρίγκες και Μίλιτς να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους. Παραμένει όμως αμφίβολος ο Ουρουγουανός Βεσίνο που έχει πρόβλημα στο δεξί γόνατο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ