ΙΤΑΛΙΑ

Ανακοινώνει Μοντέλα η Σαμπντόρια

Italian head coach of Acf Fiorentina Vincenzo Montella during Italian Serie A soccer match Fiorentina-Chievo at Artemio Franchi stadium in Florence, 31 May 2015. ANSA/DEGL'INNOCENTI
Italian head coach of Acf Fiorentina Vincenzo Montella during Italian Serie A soccer match Fiorentina-Chievo at Artemio Franchi stadium in Florence, 31 May 2015. ANSA/DEGL'INNOCENTI ANSA

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα έμεινε και τυπικά ελεύθερος από την Φιορεντίνα και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ανακοινωθεί από την Σαμπντόρια.

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα θα είναι ο αντικαταστάτης του Βάλντερ Ζένγκα στον πάγκο της Σαμπντόρια. Η ομάδα της Γένοβας αναμένεται να ανακοινώσει την πρόσληψη του Ιταλού προπονητή, ο οποίος έμεινε και τυπικά ελεύθερος από την Φιορεντίνα, αν και έχει αποχωρήσει εδώ και μήνες, όμως υπήρχε ένα νομικής φύσεως ζήτημα που έπρεπε να διευθετηθεί.

Ο 41χρονος κόουτς είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ιταλία επίκειται μια ακόμη επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές, ώστε να υπάρξει οριστική συμφωνία στους όρους του συμβολαίου και να ακολουθήσει στην συνέχεια η ανακοίνωση από την διοίκηση της "Σαμπ".

Στόχος είναι να βάλει και πάλι την ομάδα σε νικηφόρα "τροχιά" και να την οδηγήσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν. Ο Ζένγκα δεν κατάφερε να στεριώσει στον πάγκο της Σαμπντόρια και στο πρόσωπο του Μοντέλα βέλουν τον άνθρωπο που θα την αναμορφώσει.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ