SERIE A

Ζέμαν: "Πάντα μου άρεσε ο Ταχτσίδης"

Ζέμαν: "Πάντα μου άρεσε ο Ταχτσίδης"

Η Κάλιαρι "πληγώθηκε" στο φινάλε με το γκολ του Ταχτσίδη, παρόλα αυτά ο τεχνικός της Ζντένεκ Ζέμαν δεν είχε τον παραμικρό ενδοιασμό να πλέξει το εγκώμιο του Έλληνα άσου!

"Το καθοριστικό γκολ του Ταχτσίδη; Είναι ένας παίκτης που πάντα μου άρεσε και σήμερα πέτυχε ένα μεγάλο γκολ", τόνισε ο Ζέμαν για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί όταν κάθησε προ διετίας στον πάγκο της Ρόμα (δίνοντάς του μάλιστα φανέλα βασικού) και θεωρείται ο μέντοράς του στην Ιταλία.

Όσον αφορά στην ήττα της Κάλιαρι στο "Μπεντεγκόντι" με 1-0 , η οποία ακολούθησε τον εκτός έδρας θρίαμβο των Σαρδηνών επί της Ίντερ, ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός δήλωσε:

"Χάσαμε μερικές ευκαιριές στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήταν θετική η απόδοσή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε η Βερόνα και μας έφερε σε δύσκολη θέση, σε ψυχολογικό επίπεδο ήταν σκληρό να δεχτούμε γκολ στο φινάλε.

Εάν προδοθήκαμε από την ευφορία μετά το ματς με την Ίντερ; Όχι, έπρεπε να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και στο δεύτερο ημίχρονο, αντίθετα εμείς κλειστήκαμε στην περιοχή μας".

Δείτε την γκολάρα του Παναγιώτη Ταχτσίδη:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ