SERIE A

"Υπέγραψε στη Νάπολι ο Αντσελότι"

Bayern Munich's head coach Carlo Ancelotti talks to journalists during a news conference at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, April 17, 2017. Bayern Munich will play against Real Madrid a Champions League quarterfinal second leg soccer match on Tuesday 18. (AP Photo/Francisco Seco)
Bayern Munich's head coach Carlo Ancelotti talks to journalists during a news conference at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, April 17, 2017. Bayern Munich will play against Real Madrid a Champions League quarterfinal second leg soccer match on Tuesday 18. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Κάρλο Αντσελότι φέρεται να έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με τη Νάπολι, παίρνοντας τη θέση του Μαουρίτζιο Σάρι στην τεχνική ηγεσία των "παρτενοπέι".

Ο Κάρλο Αντσελότι θα αποτελέσει τον διάδοχο του Μαουρίτζιο Σάρι στην τεχνική ηγεσία της Νάπολι, σύμφωνα με τον επικεφαλής της "Corriere dello Sport", Ιβάν Τζατσαρόνι.

Ο πρώην προπονητής της Μπάγερν είχε συνάντηση το βράδυ της Τρίτης με τον ιδιοκτήτη των "παρτενοπέι", Αουρέλιο ντι Λαουρέντις, έδωσαν τα "χέρια" και το πρωί ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Ο 58χρονος προπονητής επιστρέφει στην Ιταλία μετά από μία δεκαετία και την αποχώρησή του από τη Μίλαν το 2009. Έκτοτε είχε αναλάβει την Τσέλσι, την Παρί, τη Ρεάλ και τους Βαυαρούς, από τους οποίους απολύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, λόγω κάκιστης εικόνας και πορείας στο πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που οι "παρτενοπέι" δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το πρώτο πρωτάθλημά τους από το 1990, οι διαταραγμένες σχέσεις Σάρι - Ντε Λαουρέντις δεν θα μπορούσαν παρά να οδηγηθούν σε διαζύγιο.

Ο Αντσελότι φέρεται να υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, με ετήσιες απολαβές 6.500.000 ευρώ και από το πρωί της Τετάρτης οι συνεργάτες του περνούν από τα γραφεία του συλλόγου για να υπογράψουν με τη σειρά τους.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ