SERIE A

Υπέγραψε λάβαρο της Γιουβέντους ο Ντοναρούμα

Υπέγραψε λάβαρο της Γιουβέντους ο Ντοναρούμα

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία η πράξη του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος υπέγραψε λάβαρο της Γιουβέντους, επαναφέροντας έτσι τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στο Τορίνο (PHOTO).

Νέο θέμα έχει προκύψει με τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, καθώς ο τερματοφύλακας της Μίλαν υπέγραψε λάβαρο της Γιουβέντους και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι θα μετακομίσει στο Τορίνο για λογαριασμό της "Γηραιάς Κυρίας".

Υπενθυμίζουμε ότι ο 18χρονος βρέθηκε στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας για την αναμέτρηση κόντρα στην Αλβανία (2-0) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δεν αγωνίστηκε, μιας κι ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ήταν εκείνος που έκατσε κάτω απ' τα δοκάρια.

Υπέγραψε λάβαρο της Γιουβέντους ο Ντοναρούμα

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι τα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν με τον νεαρό κίπερ. Για την ακρίβεια, μετά το τέλος του αγώνα τον προσέγγισε φίλαθλος και του ζήτησε να υπογράψει λάβαρο της Γιουβέντους. Εκείνος δεν αρνήθηκε και ταυτόχρονα έγινε "θέμα" στη γειτονική χώρα.

Μάλιστα, αυτό ήταν αρκετό, ώστε να γίνεται λόγος για πιθανή μεταγραφή του Ντοναρούμα στους πρωταθλητές Ιταλίας. Άξιο αναφοράς είναι ότι η "Γηραιά Κυρία" έχει εκφράσει στο παρελθόν ενδιαφέρον για τον 18χρονο πορτιέρε που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μπουφόν, ο οποίος θα κρεμάσει τα γάντια του μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

AP Photo/Alexandra Panagiotidou

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ