SERIE A

Χέρι-χέρι Νάπολι και Γιουβέντους

Χέρι-χέρι Νάπολι και Γιουβέντους

Η Νάπολι πέρασε "αέρα" από τη Ρώμη επί της Λάτσιο, ενώ η Γιουβέντους χρειάστηκε ένα αυτογκόλ για να κάμψει την αντίσταση της Τζένοα στο Τορίνο. Λύτρωση στο 93' για τη Φιορεντίνα, ο Ικάρντι έσωσε και πάλι την Ίντερ.

Μόνο η Νάπολι αγωνιζόταν εκτός έδρας από τις ομάδες της πρώτης τετράδας και ήταν και η μοναδική που δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το τρίποντο, καθώς πέρασε με 2-0 από το "Ολίμπικο" επί της Λάτσιο, χάρη στα γκολ πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο ο Ιγκουαΐν και ο Καγιεχόν.

Όσον αφορά στη Γιουβέντους, τη Φιορεντίνα και την Ίντερ, τα... χρειάστηκαν και οι τρεις τους, αφού πήραν δύσκολες νίκες επί της Τζένοα, της Κάρπι και της Κιέβο αντίστοιχα. Η "γηραιά κυρία" χρειάστηκε το αυτογκόλ του Ντε Μαϊό για να πάρει τη νίκη με 1-0, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησαν και οι "νερατζούρι", με μοναδικό σκόρερ το... συνήθη ύποπτο, Μάουρο Ικάρντι. Μετά την Ίντερ, ο Λαζάνια της Κάρπι λίγο έλειψε να κάνει ζημιά και στη Φιορεντίνα, αλλά ο Σάρατε αποκατέστησε την τάξη στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, δίνοντας στους "βιόλα" τρεις βαθμούς και το δικαίωμα να παραμείνουν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Το δεύτερο "διπλό" της βραδιάς, εκτός από εκείνο της Νάπολι, έκανε η Μίλαν, που με τους Μπάκα και Νιάνγκ να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, νίκησε την Παλέρμο με 2-0 στη Σικελία. Πολύτιμη ανάσα, που αναπτερώνει τις ελπίδες της για παραμονή, πήρε η Βερόνα, με τον Πατσίνι να πετυχαίνει στο 83' το "χρυσό" γκολ απέναντι στην Αταλάντα, ενώ και η Φροζινόνε κατέκτησε τρεις πολύτιμους βαθμούς με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντιονίζι.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής:

Τρίτη

Σασουόλο - Ρόμα 0-2 (11' Σαλάχ, 94' Ελ Σααραουί)

Τετάρτη

Φροζινόνε - Μπολόνια 1-0 (77' πέν. Ντιονίζι)

Βερόνα - Αταλάντα 2-1 (42' Σιλιγκάρντι, 83' Πατσίνι / 30' Κόντι)

Φιορεντίνα - Κάρπι 2-1 (2' Βαλέρο, 90'+3 Σάρατε / 73' Λαζάνια)

Ίντερ - Κιέβο 1-0 (48' Ικάρντι)

Γιουβέντους - Τζένοα 1-0 (30' αυτ. Ντε Μαϊό)

Παλέρμο - Μίλαν 0-2 (18' Μπάκα, 33' πέν. Νιάνγκ)

Λάτσιο - Νάπολι 0-2 (24' Ιγκουαΐν, 27' Καγιεχόν)

Σαμπντόρια - Τορίνο 2-2 (66' Μουριέλ, 84' Σοριάνο / 71', 90' Μπελότι)

Έμπολι - Ουντινέζε 1-1 (90' Πουτσαρέλι / 23' Σαπάτα)

***** για υπεραναλυτικές βαθμολογίες από όλο τον πλανήτη κάντε κλικ εδώ

Λάτσιο - Νάπολι 0-2

Γιουβέντους - Τζένοα 1-0

Ίντερ - Κιέβο 1-0

Φιορεντίνα - Κάρπι 2-1

Παλέρμο - Μίλαν 0-2

Φροζινόνε - Μπολόνια 1-0

Σασουόλο - Ρόμα 0-2

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ