SERIE A

Βούρκωσε ο Ρέινα στο "Σαν Πάολο"

NAPLES, ITALY - DECEMBER 13:  Pepe Reina of Napoli during the Serie A match betweeen SSC Napoli and AS Roma at Stadio San Paolo on December 13, 2015 in Naples, Italy.  (Photo by Maurizio Lagana/Getty Images)
NAPLES, ITALY - DECEMBER 13: Pepe Reina of Napoli during the Serie A match betweeen SSC Napoli and AS Roma at Stadio San Paolo on December 13, 2015 in Naples, Italy. (Photo by Maurizio Lagana/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Πέπε Ρέινα βούρκωσε μετά το τέλος του αγώνα της Νάπολι με την Αταλάντα, καθώς πιθανότατα αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του με την ιταλική ομάδα. (VIDEO)

Ο Πέπε Ρέινα οδεύει προς την Παρί Σεν Ζερμέν και το γεγονός πως μετά το τέλος του αγώνα με την Αταλάντα ο Ισπανός τερματοφύλακας χαιρέτησε τους φίλους της Νάπολι στο "Σαν Πάολο" με εμφανή συγκίνηση, φανερώνει ότι η μετεγγραφή του βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Ο Ρέινα και οι συμπαίκτες του, πλησίασαν τους οπαδούς, ωστόσο προκάλεσε εντύπωση ότι ο 34χρονος τερματοφύλακας βούρκωσε. Μάλιστα, οι φίλοι της ομάδας σήκωσαν και πανό και του ζητούσαν να παραμείνει.

Όταν, δε, ρωτήθηκε αν ήταν το τελευταίο του ματς με τη Νάπολι, απάντησε πως δεν ξέρει. Όμως, πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί ξανά σε αυτό το γήπεδο με την φανέλα της ομάδας του.

Δείτε το βίντεο:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ