SERIE A

Βιάλι: "Μεγάλος μπάσταρδος ο Ζέμαν"!

Βιάλι: "Μεγάλος μπάσταρδος ο Ζέμαν"!

Ο πρώην άσος της Γιουβέντους και νυν τηλεσχολιαστής, Τζανλούκα Βιάλι, επιτέθηκε στον τεχνικό της Ρόμα Ζντένεκ Ζέμαν ενώ παράλληλα έχρισε τους "μπιανκονέρι" φαβορί για το πρωτάθλημα.

"Ο Ζέμαν είναι ένα πολύ έξυπνο άτομο αλλά και ένας πολύ μεγάλος μπάσταρδος, παίρνει μέρος σε μάχες που τον συμφέρουν και τις άλλες τις ξεχνάει.

Εγώ, ανάμεσα στα άλλα, δεν έχω ξεχάσει ποτέ όταν άφησε σκιές για την καριέρα μου και αυτή του Ντελ Πιέρο και δεν έχει ζητήσει ακόμα συγγνώμη", τόνισε ο Βιάλι αναφορικά με τον προπονητή της Ρόμα (ο οποίος έχει ανοίξει εδώ και πολλά χρόνια μέτωπο με τη Γιουβέντους), για να μιλήσει κατόπιν για τις ομάδες που διεκδικούν φέτος το σκουντέτο.

Βιάλι: "Μεγάλος μπάσταρδος ο Ζέμαν"!

"Η Ρόμα μπορεί να ενοχλήσει τη Γιουβέντους, όπως και η Νάπολι. Οι τζαλορόσι έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και η τριπλέτα με τον Τότι "αναρχικό" πίσω από τους Οσβάλντο και Ντέστρο είναι ίσως η πιο δυνατή στο πρωτάθλημα.

Οι Τζοβίνκο, Ασαμόα και Ίσλα όσον αφορά στη σχέση ποιότητα-κόστος μεταγραφής είναι τα τρία καλύτερα μεταγραφικά χτυπήματα.

Με την Ίντερ να βρίσκεται σε κατάσταση αναδόμησης και τη Μίλαν λιγότερο ισχυρή σε σύγκριση με πέρυσι, είναι λογικό να περιμένει η Γιουβέντους το νέο χρόνο για το μεγάλο κόλπο.

Η τωρινή ομάδα μπορεί να τα καταφέρει".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ