SERIE A

Τσακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει πέναλτι

Τσακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει πέναλτι

Μαρτσέλο Τρότα και Ντιέγκο Φαλτσινέλι τσακώθηκαν εν ώρα αγώνα για το ποιος από τους δύο θα εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η Κροτόνε κόντρα στην Κιέβο.

Η Κροτόνε είχε μία μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στην πρώτη νίκη της στην ιστορία της Serie A, αλλά κινδύνεψε να τη χάσει. Αιτία, ο τσακωμός δύο παικτών της για την εκτέλεση ενός πέναλτι απέναντι στην Κιέβο, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης στο "Έτζιο Σίντα".

Ο Λούκα Παϊρέτο καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Τζαμέλ Μεσμπά στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Μαρτσέλο Τρότα έσπευσε να αρπάξει την μπάλα. Ο Ντιέγκο Φαλτσινέλι τον ακολούθησε και τότε άρχισε ένας έντονος διάλογος μεταξύ των δύο Ιταλών επιθετικών, αφού ο πρώτος εκτελεστής, Ραφαέλε Παλαντίνο, ήταν στον πάγκο.

Επικράτησε ο πρώτος, αφού κρατούσε σφιχτά την μπάλα στην αγκαλιά του. Για καλή τύχη, κατάφερε να νικήσει τον Στέφανο Σορεντίνο και έγραψε το 1-0. Η μοίρα το ήθελε έτσι που στις καθυστερήσεις του 2ου μέρους, ο Φαλτσινέλι σκόραρε κι αυτός κι έβαλε το κερασάκι στην "τούρτα" της νίκης 2-0.

Μετά από το τέλος του αγώνα, ο προπονητής Ντάβιντε Νικόλα, δήλωσε για το περιστατικό: "Στα τελευταία 5-6 παιχνίδια δημιουργούνται διαμάχες λόγω της αυξημένης αφοσίωσης. Είχαμε 3-4 εκτελεστές στη λίστα και απευθυνόμαστε σε όποιον αισθάνεται ότι μπορεί να το εκτελέσει. Το σημαντικό είναι ότι μπήκε γκολ".

Στο τέλος του αγώνα, πάντως, οι δύο παίκτες έδειξαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα ο Τρότα δώρισε την μπάλα στον Φαλτσινέλι μπροστά στις κάμερες και δήλωσε: "Την επόμενη φορά θα το εκτελέσουμε μαζί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νίκες για Μίλαν & Λάτσιο, απώλεια για Ρόμα
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ