SERIE A

"Τρέχει" για Αλμπιόλ η Βαλένθια

Inter Milans Stevan Jovetic, right, challenges for the ball with Napolis Raul Albiol during the Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 16, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milans Stevan Jovetic, right, challenges for the ball with Napolis Raul Albiol during the Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 16, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Βαλένθια κινείται για την απόκτηση του Ραούλ Αλμπιόλ και πρέπει να προλάβει την deadline της 30ής Ιούνη εάν θέλει να τον αγοράσει έναντι των 6.000.000 ευρώ της ρήτρας.

"Μάχη" με το χρόνο δίνει η Βαλένθια, η οποία θέλει να επανεντάξει στο δυναμικό της τον 31χρονο Ισπανό αμυντικό, Ραούλ Αλμπιόλ. Ο "τσόρι", ο οποίος αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής των "νυχτερίδων" και φόρεσε τη φανέλα τους μέχρι το 2009 έχει συμβόλαιο με τη Νάπολι μέχρι και το 2020, αλλά και μια ρήτρα (αποχώρησης) ύψους 6.000.000 ευρώ.

Αυτή η ρήτρα, ωστόσο, εκπνέει την τελευταία ημέρα (30ή) του Ιουνίου. Από το Σάββατο (1/7) και μετά η Νάπολι η ρήτρα δεν θα ισχύει και οι "παρτενοπέι" θα μπορούν να διαπραγματευτούν την πώλησή του με μεγαλύτερο ποσό από αυτό των 6.000.000 ευρώ.

Η Βαλένθια δεδομένα ενδιαφέρεται τον 31χρονο Ισπανό αμυντικό, ο Μαρθελίνο υπέδειξε την απόκτησή του, αλλά πρέπει να βιαστούν εάν θέλουν να τον αποκτήσουν σε προσιτά οικονομικά δεδομένα. Όπως γράφουν και τα ισπανικά ΜΜΕ, "το ενδιαφέρον για τον Αλμπιόλ είναι δεδομένο, αλλά όχι με οποιοδήποτε κόστος".

Ο Ραούλ Αλμπιόλ έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο UEFA κι ένα Copa del Rey με τη Βαλένθια, ένα πρωτάθλημα, ένα Copa del Rey κι ένα ισπανικά Supercup με τη Ρεάλ, ένα Coppa Italia κι ένα ιταλικά SuperCup με τη Νάπολι.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ