SERIE A

Τρελάθηκε με τον Μπελότι ο γιος του Μπονούτσι!

Τρελάθηκε με τον Μπελότι ο γιος του Μπονούτσι!

Ο μεγάλος γιος του Μπονούτσι που είχε κατεβάσει τα μούτρα του επειδή φόρεσε την φανέλα της Γιουβέντους, συνάντησε τον Αντρέα Μπελότι και τρελάθηκε από την χαρά του. Ναι, ο πιτσιρικάς είναι άρρωστος με την Τορίνο. (PHOTO).

Φαντάζει αξιολάτρευτο και υπέροχο. Και είναι έτσι, διότι πρόκειται για μια ιστορία αυθεντική, ρομαντική και καταδεικνύει το μεγαλείο του ποδοσφαίρου. Ο Μπονούτσι παίζει στην Γιουβέντους, κατακτά τίτλους μαζί της, παίρνει πολλά χρήματα κάνοντας εύκολη τη ζωή της οικογένειάς του και γενικά η "Βέκια Σινιόρα" είναι εκείνη που του προσφέρει όλα τα εχέγγυα για μια καλή ζωή.

Το πιο φυσιολογικό και νορμάλ θα ήταν και τα παιδιά του Μπονούτσι να στήριζαν την ομάδα του μπαμπά τους. Όχι μόνο γιατί παίζει εκεί, αλλά και γιατί είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί, παίρνει τρόπαια και... μαγνητίζει. Και όμως, ο μεγάλος γιος του Μπονούτσι είναι με την μισητή αντίπαλο, την Τορίνο!

Το φοβερό είναι ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει αποδεχτεί την κατάσταση και δεν δείχνει να ενοχλείται. Μάλιστα, ξέροντας τον "έρωτα" που έχει ο πιτσιρικας για τον Αντρέα Μπελότι, τον πήγε να τον συναντήσει από κοντά και το πρόσωπο του πιτσιρικά έλαμπε από χαρά. Επίσης, τον έχει πάει να δει την "γκρανάτα" σε εντός έδρας παιχνίδι με την Σαμπντόρια.

Και αν ο Λορέντσο Μπονούτσι κατσούφιασε μόλις... υποχρεώθηκε να βάλει την φανέλα του πατέρα του στην φιέστα της Γιουβέντους, απέκτησε ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά μόλις είδε το είδωλό του που παίζει στη μεγάλη αντίπαλο, την Τορίνο!

Stasera si che mi sono divertito, non come alla festa scudetto! grazie @gallobelotti #cena #felicità

A post shared by Leonardo Bonucci (@bonuccileo19) on

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ