SERIE A

"Τιτανομαχία" για τα πόδια του Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς

Salzburg's Amadou Haidara, left, Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, center and Salzburg's Stefan Lainer, right, challenge for the ball during a Europa League quarterfinal first leg soccer match between Lazio and FC Red Bull Salzburg in Rome, Thursday, April 5, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Salzburg's Amadou Haidara, left, Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, center and Salzburg's Stefan Lainer, right, challenge for the ball during a Europa League quarterfinal first leg soccer match between Lazio and FC Red Bull Salzburg in Rome, Thursday, April 5, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Περιζήτητος είναι ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, καθώς μεγαθήρια της Ευρώπης ερίζουν για την υπογραφή του ακριβότερου περιουσιακού στοιχείου της Λάτσιο.

Το γαϊτανάκι που έχει σχηματιστεί γύρω από τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς καλά κρατεί, με την Τσέλσι να είναι το "new entry", σέρνοντας το χορό της απόκτησης του άσου της Λάτσιο.

Σε μεταγραφική "καραμπόλα" εξελίσσεται η υπόθεση μετακίνησης του 23χρονου χαφ, καθώς μετά τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, είναι η σειρά των "μπλε" να ακολουθήσουν τα μεταγραφικά... ίχνη του σερβικού "πολυεργαλείου" στον άξονα των "λατσιάλι", όπως σημειώνει η ιταλική εφημερίδα "Corriere dello Sport".

Η έλευση του Μαουρίτσιο Σάρι στην άκρη του λονδρέζικου πάγκου, ίσως αποδειχθεί καταλυτική για την έκβαση της (μεταγραφικής) ιστορίας, ενώ η "βέκια σινιόρα" φαίνεται να... οπισθοχωρεί, ύστερα από την ενεργοποίηση της "βόμβας" με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο διεθνής με τους "όρλοβι" μέσος -που δήλωσε "παρών" στο Μουντιάλ της Ρωσίας- πραγματοποίησε... υψηλές πτήσεις στο ιταλικό κάλτσιο με τους "αετούς" της Ρώμης, καθώς σε σύνολο 48 εμφανίσεων, “συνδέθηκε” με τα αντίπαλα δίχτυα 14 φορές, ενώ “κέρασε” 9 τελικές πάσες τους συμπαίκτες του.

Να σημειωθεί ότι το πιο λαμπρό αστέρι στο ρόστερ των "μπανκοσελέστι" κοστολογείται με ... τριψήφιο αριθμό εκατομμυρίων, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο από την ομάδα της "αιώνιας πόλης" έως το 2022.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ