SERIE A

Τίμησαν τη μνήμη του Αστόρι στο Ούντινε

FILE - In this Feb. 15, 2017 file photo,  Davide Astori of AC Fiorentina attends a practice session in Moenchengladbach, Germany prior to a Europa League match. Fiorentina captain Davide Astori has died, the club has announced. He was 31. Astori was found in the early hours of Sunday morning March 4, 2018 in his hotel room in Udine, where the team was staying ahead of an Italian league match. (Marius Becker/dpa via AP)
Αστόρι (Marius Becker/dpa via AP) AP

Στο Ούντινε, την πόλη που Ντάβιντε Αστόρι άφησε την τελευταία του πνοή, τιμήθηκε η μνήμη του με χειροκρότημα όταν το ρολόι έδειξε το 13ο λεπτό, στην αναμέτρηση της Ουντινέζε με τη Φιορεντίνα (video)

Με παρατεταμένο χειροκρότημα όταν το ρολόι έδειξε το 13ο λεπτό στην αναμέτρηση της Ουντινέζε με τη Φιορεντίνα, τίμησαν τη μνήμη του Ντάβιντε Αστόρι οι φίλαθλοι του Ούντινε, αλλά και όσοι έχουν ταξιδέψει απ' τη Φλωρεντία.

Σε αυτήν την πόλη άφησε την τελευταία του πνοή ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός στις 3 Μαρτίου, το πρωί της Κυριακής που θα διεξαγόταν η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Φυσικά αναβλήθηκε, όπως και όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας στη Serie A και ορίστηκε για σήμερα (3/4) η διεξαγωγή του.

Όταν λοιπόν το ρολόι έδειξε το 13ο λεπτό, η οθόνη του γηπέδου της Ουντινέζε έδειξε φωτογραφία του Αστόρι και άπαντες χειροκροτούσαν...

Marius Becker/dpa via AP

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ