SERIE A

Τηλεφωνική επικοινωνία Μπονούτσι-Ρανόκια για αναβολή του Μίλαν-Ίντερ

AC Milan's Leonardo Bonucci challenges Inter Milan's Borja Valero, right, during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Sunday, Oct. 15, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Leonardo Bonucci challenges Inter Milan's Borja Valero, right, during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Sunday, Oct. 15, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Λίγες ώρες μετά από την είδηση του θανάτου του Ντάβιντε Αστόρι, οι αρχηγοί Λεονάρντο Μπονούτσι και Αντρέα Ρανόκια συμφώνησαν την αναβολή του ντέρμπι μεταξύ Μίλαν και Ίντερ, προτού ακόμα αποφασιστεί από τη Serie A.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα του επερχόμενου ντέρμπι μεταξύ Μίλαν και Ίντερ για την 27η αγωνιστική της Serie A επισκιάστηκε από την είδηση του θανάτου του Ντάβιντε Αστόρι, με αποτέλεσμα την αναβολή όλων των αναμετρήσεων του ιταλικού πρωταθλήματος.

Πριν ακόμα από την απόφαση αναβολής των παιχνιδιών, οι αρχηγοί των δύο ομάδων του Μιλάνου, Λεονάρντο Μπονούτσι και Αντρέα Ρανόκια, οι οποίοι έχουν συνυπάρξει στην εθνική Ιταλίας, την Τζένοα και την Μπάρι, συνομίλησαν τηλεφωνικώς και συμφώνησαν να μην διεξαχθεί ο αγώνας, σεβόμενοι τη μνήμη του συναθλητή τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της " Corriere della Sera".

Στο μεταξύ, η εύρεση ελεύθερης ημερομηνίας που να βολεύει και τις δύο ομάδες, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση με τους δύο συλλόγους να επικοινωνούν εντός ημέρας για την επίλυση του ζητήματος.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ