SERIE A

"Θέλω 88.000.000 ευρώ για τον Ιγκουαΐν"

Napoli's Gonzalo Higuain (R) celebrates after scoring his second goal against Lazio's in their Serie A soccer match at the San Paolo stadium in Naples, Italy, May 31, 2015.  REUTERS/Ciro De Luca 

 
Picture Supplied by Action Images
Napoli's Gonzalo Higuain (R) celebrates after scoring his second goal against Lazio's in their Serie A soccer match at the San Paolo stadium in Naples, Italy, May 31, 2015. REUTERS/Ciro De Luca Picture Supplied by Action Images ACTION IMAGES / REUTERS

Ο Αουρέλιο Ντε Λουαρέντις έστειλε μήνυμα στους υποψήφιους μνηστήρες του Γκονσάλο Ιγκουαΐν δίνοντας στη δημοσιότητα τη ρήτρα που έχει βάλει η Νάπολι για την αποχώρηση του παίκτη.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους, Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν όμως σε περίπτωση που κάποια από αυτές θέλει να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό των άλλων, πρέπει να κάνει κάτι παραπάνω από μία υπέρβαση.

Αυτό φρόντισε να το ξεκαθαρίσει ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τον πρόεδρο των "παρτενοπέι" να αποκαλύπτει πως η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι στα 88.000.000 ευρώ και πως μόνο αν δοθούν αυτά τα χρήματα ο παίκτης θα αποχαιρετήσει το "San Paolo".

"Να φύγει ο Ιγκουαΐν; Μα τι είναι αυτά που λέτε; Είναι παίκτης της Νάπολι. Εάν ένας τρελός καλύψει τα χρήματα της ρήτρας θα δούμε τι θα κάνουμε. Είναι παίκτης μας και πρέπει να υπάρχει σεβασμός για το συμβόλαιο που έχει μαζί μας.

Για να τον δώσω θέλω 88.000.000 ευρώ", δήλωσε χαρακτηριστικά το αφεντικό των Ναπολιτάνων για το μεγάλο αστέρι της ομάδας τους στη γραμμή κρούσης.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ