SERIE A

Τέβες: "Δεν απείλησα την Γιουβέντους"

Τέβες: "Δεν απείλησα την Γιουβέντους"

Πληροφορίες ήθελαν τον Τέβες να απείλησε την Γιουβέντους με φυγή αν έπαιρνε προπονητή τον Μαντσίνι, όμως ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά

"Θα μαζέψω τις βαλίτσες μου και θα φύγω", φέρεται να είπε ο Κάρλος Τέβες στους ανθρώπους της Γιουβέντους, απειλώντας τους πως θα φύγει από την ομάδα σε περίπτωση που έπαιρνε στην θέση του προπονητή τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Οι δύο τους έχουν... αμαρτωλό παρελθόν από την Μάντσεστερ Σίτι, τελικά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ανέλαβε την θέση του προπονητή και ο Αργεντινός σε συνέντευξη τύπου αρνήθηκε τα πάντα.

"Όλοι οι παίκτες πρέπει πάντα να αποδεικνύουν πως αξίζουν να παίζουν στην ομάδα, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για τον προπονητή. Ο Κόντε είναι πρωταθλητής ως προπονητής, όπως ήταν και ως παίκτης", τόνισε ο Τέβες και συνέχισε...

"Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω. Ποτέ δεν μίλησα με τον Μαρότα για το ζήτημα. Ο σύλλογος βασίζεται στον σεβασμό και δεν νομίζω πως οι σκέψεις ενός παίκτη μπορούν να αλλάξουν κάτι. Αυτός που γράφει αυτές τις ιστορίες θα πρέπει να σέβεται περισσότερο".

Ο Τέβες ανέφερε επίσης πως δεν ξέρει ως προπονητή τον Αλέγκρι, αλλά έχει καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα, δεν συμφωνεί πως πλέον φαβορί για τον τίτλο είναι οι Ρόμα και Νάπολι, ενώ εκτιμά πως η Αργεντινή θα μπορούσε να πάρει το Μουντιάλ, αλλά η Γερμανία ήταν καλύτερη στον τελικό, σκόραρε, κάτι που δεν κατάφερε η χώρα του παρά τις ευκαιρίες που είχε.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ