SERIE A

"Τελειώνει" από τη Φιορεντίνα ο Σόουζα

"Τελειώνει" από τη Φιορεντίνα ο Σόουζα
Σόουζα-Φιορεντίνα

Ο Πάουλο Σόουζα μοιάζει έτοιμος να αποχωρήσει από τη Φιορεντίνα και οι δηλώσεις του τον οδηγούν ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο από το "Αρτέμιο Φράνκι".

Η εντός έδρας ήττα της Φιορεντίνα από τον ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από τη φάση των ομίλων του Europa League μοιάζει ως τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι των σχέσεών του με τη διοίκηση του συλλόγου.

Ο Πορτογάλος προπονητής μοιάζει αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον σύλλογο το καλοκαίρι και σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", οι δηλώσεις του καταδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Ο 46χρονος τεχνικός είχε υποστηρίξει ότι ο 22χρονος Ιταλός εξτρέμ Φεντερίκο Μπερναρντέσκι ανήκει "σε έναν πιο φιλόδοξο σύλλογο" από τους Τοσκανούς και ότι ο ίδιος "δεν ονειρεύομαι πλέον" την επιτυχία όπως στην πρώτη σεζόν του στο "Αρτέμιο Φράνκι".

Το πρόβλημα του πρώην μέσου του Παναθηναϊκού είναι η έλλειψη πόρων για μεταγραφές και η διάθεση των ιθυνόντων να πουλήσουν οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή διαθέτει μεταπωλητική αξία.

Το χρονικό διάστημα της αποχώρησης, πάντως, προσδιορίζεται μετά από το τέλος της φετινής σεζόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο αποκαλύπτει και το φαβορί για τη διαδοχή, που είναι ο νυν τεχνικός της Πεσκάρα και πρώην διεθνής μπακ Μάσιμο Όντο.

Το αουτσάιντερ για την άκρη του πάγκου των "βιόλα" είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι της Νάπολι, ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα για πρώτη φορά στους "παρτενοπέι".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ