SERIE A

Τα ξεχωριστά γενέθλια του Μπενίτεθ

Τα ξεχωριστά γενέθλια του Μπενίτεθ

Ο Ράφα Μπενίτεθ έκλεισε 54 χρόνια ζωής και τα γιόρτασε μέσω ενός... video με την καριέρα του που ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα του. Ευχές από Νάπολι και Ντε Λαουρέντις αλλά και επίσκεψη Τζόλα.

Δεν μπορεί να έχει κανένα παράπονο σήμερα (16/4) ο Ράφα Μπενίτεθ, καθώς την ημέρα των γενεθλίων του δέχτηκε ουκ ολίγες ευχές, με την επίσημη Νάπολι και τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να πρωτοστατούν φυσικά στα ευχητήρια μηνύματα.

"Mία ξεχωριστή ημέρα για τον Μπενίτεθ που γιορτάζει σήμερα τα 1α του γενέθλια ως ατζούρο! Ευτυχισμένα γενέθλια", γράφτηκε στον επίσημο λογαριασμό των "παρτενοπέι" στο Twitter για τον Μαδριλένο τεχνικό, με τον πρόεδρο της Νάπολι να υπογραμμίζει στον δικό του λογαριασμό.

"Ράφα, από μένα και όλους τους Ναπολιτάνους οπαδούς, πάρα πολλές ευχές. Τα πρώτα σου γενέθλια στη Νάπολι, έχεις την εκτίμηση και την στοργή όλων".

Ο άλλοτε τεχνικός των Βαλένθια, Λίβερπουλ και Ίντερ είχε επίσης έναν έκτακτο καλεσμένο στα γενέθλιά του, με τον Τζανφράνκο Τζόλα να επισκέπτεται τον Ισπανό μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Ναπολι στο Καστελβοτούρνο και τους δυο να έχουν την ευκαιρία να τα πουν αλλά και να βγάλουν αρκετές φωτογραφίες μαζί.

Όσον αφορά στο "δώρο" του ίδιου προς τους φίλους της Νάπολι; Αυτό ήταν ένα 5λεπτο video με πολλές φωτογραφίες από τη μέχρι τώρα καριέρα του που δημοσίευσε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας "Rafabenitez.com".

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το video.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ