SERIE A

Τα συνθήματα κατά του Σόουζα και η "απάντηση" του Πορτογάλου

Τα συνθήματα κατά του Σόουζα και η "απάντηση" του Πορτογάλου

Ορισμένοι οπαδοί της Φιορεντίνα αντέδρασαν άσχημα στην είδηση της πρόσληψης του Πάουλο Σόουζα, γράφοντας υβριστικά συνθήματα σε τοίχους για τον άλλοτε παίκτη της Γιουβέντους, όμως ο ίδιος "απάντησε" στη συνέντευξη Τύπου.

Η διοίκηση της Φιορεντίνα επέλεξε τον Πάουλο Σόουζα ως αντικαταστάτη του Βιτσέντσο Μοντέλα στον πάγκο όμως η επιλογή αυτή δεν άρεσε σε μερίδα οπαδών της καθώς δεν μπορούν να συγχωρήσουν στον Πορτογάλο πως ως ποδοσφαιριστής φόρεσε για δύο χρόνια τη φανέλα της "μισητής" Γιουβέντους.

Φρόντισαν μάλιστα να φανερώσουν την αντιπάθειά τους προς τον Πορτογάλο μέσω υβριστικών συνθημάτων που γράφτηκαν σε τοίχους στη Φλωρεντία λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση της συμφωνίας. Δύο συνθήματα μάλιστα είναι ενδεικτικά των διαθέσεών τους: "Σόουζα καλωσήρθες στην κόλαση" και "Σόουζα σκ@@@".

Τα συνθήματα κατά του Σόουζα και η "απάντηση" του Πορτογάλου

Τα συνθήματα κατά του Σόουζα και η "απάντηση" του Πορτογάλου

Από την πλευρά του πάντως ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, υπενθυμίζοντας μάλιστα πως έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Champions League με τη Ντόρτμουντ το 1997, νικώντας στον τελικό την πρώην ομάδα του Γιουβέντους!

"Είμαι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, του πάθους. Αυτή είναι η ζωή μου και ευχαριστώ το Θεό που είμαι σε αυτό τον κόσμο. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν κάποιοι οπαδοί που με σκέφονται ως πρώην παίκτη της Γιουβέντους όμως έχω νικήσει τους μπιανκονέρι στον τελικό.

Ελπίζω ότι θα με θυμούνται για την καλή δουλειά που θα κάνουμε μαζί και για τους στόχους που μπορούμε να πετύχουμε", δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου κατά την παρουσίασή του από την ομάδα της Τοσκάνης .

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ