SERIE A

"Συμφώνησε με Μασάς η Νάπολι"

"Συμφώνησε με Μασάς η Νάπολι"

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Sky Sport Italia", η Νάπολι ήρθε σε συμφωνία με τον Γαλλοαλγερινό μέσο, Ζινεντίν Μασάς, ο οποίος βρισκόταν στη λίστα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός, μετά και τη νίκη με 2-0 επί του Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας, έχει στρέψει την προσοχή του στα μεταγραφικά ζητήματα. Οι διοικούντες τους "ερυθρολεύκους" εξετάζουν περιπτώσεις απ' το γαλλικό πρωτάθλημα, μεταξύ των οποίων ήταν κι ο Ζινεντίν Μασάς, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος απ' την Τουλούζ.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του " Sky Sport Italia", ο 22χρονος μέσος ήρθε σε συμφωνία με τη Νάπολι, δίχως, προς το παρόν, να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. Βέβαια, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γαλλοαλγερινός θα υπογράψει συμβόλαιο και στη συνέχεια θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Επομένως, δεν αποκλείεται η περίπτωσή του να μην έχει τελειώσει οριστικά για τους Πειραιώτες, οι οποίοι είναι πιθανόν να κινηθούν για την απόκτησή του, έστω και με τη μορφή δανεισμού απ' τους "παρτενοπέι. Θυμίζουμε πως ο Μασάς αποτελεί εισήγηση του Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος γνωρίζει εξαιρετικά το γαλλικό πρωτάθλημα κι είναι ο άνθρωπος που έφερε στον Ολυμπιακό τον Παπέ Αμπού Σισέ.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ