Συμφώνησε με Φιορεντίνα ο Πάουλο Σόουζα - Serie A - SPORT 24
SERIE A

Συμφώνησε με Φιορεντίνα ο Πάουλο Σόουζα

Συμφώνησε με Φιορεντίνα ο Πάουλο Σόουζα

Ο Πάουλο Σόουζα φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Φιορεντίνα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και η ανακοίνωση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ιταλία, ο Πάουλο Σόουζα συμφώνησε με την Φιορεντίνα και θα είναι ο αντικαταστάτης του Βιντσέντσο Μοντέλα στην τεχνική της ηγεσία.

Φέτος οδήγησε την Βασιλεία στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και έπαιρνε 1.400.000 ευρώ, ενώ οι "βιόλα" του έδιναν 1.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Οι Ιταλοί αναφέρουν πως βρέθηκε η "χρυσή τομή", ενώ αναμένεται επίσημα να ανακοινωθεί η πρόσληψή του την επόμενη εβδομάδα.

SHARE:

Τρέμε Άννα Κορακάκη! Ξεκίνησα μαθήματα σκοποβολής

Ένας συντάκτης του Oneman μίλησε με έναν προπονητή σκοποβολής, έριξε τις πρώτες του βολές και δηλώνει έτοιμος να κατέβει στους Αγώνες του Τόκιο.

ΗΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΗΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Οι ωραιότερες φοιτήτριες Αθήνας και περιχώρων

Πρεμιέρα για την 'Επιστροφή στα αμφιθέατρα' ενότητά μας, όπου σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε ότι πιο ωραίο κυκλοφορεί στα πανεπιστήμια της ελληνικής επικράτειας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θρίλερ με 16χρονη που εξαφανίστηκε

Μία 16χρονη κοπέλα έχει εξαφανιστεί από τον Σταυρό Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης

ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

To σοκαριστικό πείραμα του 1968 σε μαθητές δημοτικού. Τους χώρισαν σε προνομιούχους και μειονοτικούς

Δασκάλα χώρισε τους μαθητές δημοτικού σε προνομιούχους και μειονοτικούς. Δείτε το αποτέλεσμα καθώς οι φίλοι έγιναν εχθροί. Βίντεο από το πείραμα που εφαρμόστηκε και στις φυλακές

 
 
ΤO KΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ INTERNET

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24

SERIE A