SERIE A

Στραματσόνι: "Ο Κονέ αυτό που έλειπε από το κέντρο μας"

Στραματσόνι: "Ο Κονέ αυτό που έλειπε από το κέντρο μας"

Την απόλυτη ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του Παναγιώτη Κονέ εξέφρασε ο τεχνικός της Ουντινέζε, Αντρέα Στραματσόνι. Εγκώμια από τον Ιταλό για την Καλλονή, το στάδιο αλλά και τον κόσμο της ομάδας!

"Περιμέναμε να παίξουμε στην Ελλάδα για να ανακοινώσουμε τον Κονέ (σ.σ. γελάει)", ξεκίνησε τις δηλώσεις του για την απόκτηση του Παναγιώτη Κονέ από την Ουντινέζε ο Αντρέα Στραματσόνι και συνέχισε:

"Είναι ένας μέσος που τον ήθελαν πολλές ομάδες στην Ιταλία και στην Ευρώπη, τον γνωρίζω καλά γιατί τον παρακολουθούσαμε από την εποχή που ήμουν στην Ίντερ οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένος μπόρεσε να τον κάνει δικό της.

Πρόκειται για έναν μέσο ο οποίος συμπληρώνει με τα δικά του χαρακτηριστικά αυτό που μας έλειπε από το κέντρο. Είμαι πολύ χαρούμενος από το γεγονός ότι ο παίκτης απέρριψε πιο συμφέρουσες οικονομικές προτάσεις για μας".

Μετά την τοποθέτησή του για τον Κονέ, ο Αντρέα Στραματσόνι αναφέρθηκε και στο ματς της Ουντινέζε με την Καλλονή ( 2-2 ) καθώς και στις εντυπώσεις του από το Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης.

"Ήταν ένα φιλικό που θέλαμε πάρα πολύ. Η Καλλονή είναι τώρα πια μία σημαντική πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου και πιστεύω ότι το απέδειξε και απόψε.

Το στάδιο της Μυτιλήνης είναι μία πολύ όμορφη εγκατάσταση, οφείλω να πω ότι μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.

Αλλά περισσότερο και από το στάδιο θέλω να υπογραμμίζω τη μεγάλη θέρμη και το αθλητικό πνεύμα που έδειξε ο κόσμος των γηπεδούχων".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ