SERIE A

Στο κόλπο για Μήτρογλου και η Σαμπντόρια

Στο κόλπο για Μήτρογλου και η Σαμπντόρια
INTIME SPORTS

Μετά τις Ουντινέζε και Σασουόλο μία ακόμα ομάδα της Serie A έρχεται να προστεθεί στη λίστα των μνηστήρων για τον Κώστα Μήτρογλου. Διαβάστε τι αναφέρει ιταλικό δημοσίευμα.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ενδιαφέρον για τον Κώστα Μήτρογλου έχουν δείξει τόσο η Ουντινέζε όσο και η Σασουόλο , ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει και τρίτη ομάδα της Serie A που έχει ψηλά στη λίστα της τον 27χρονο διεθνή επιθετικό.

Αυτή είναι η Σαμπντόρια, με την εφημερίδα "Il Secolo XIX" να αποκαλύπτει πως αυτή τη στιγμή δύο είναι οι στράικερ που βρίσκονται στο στόχατρο των "μπλουτσερκιάτι": ο Ντουβάν Σαπάτα της Νάπολι και ο Κώστας Μήτρογλου , ο οποίος ανήκε στη Φούλαμ και αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως η ομάδα της Γένοβας έχει κινητοποιηθεί όσον αφορά στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης της καθώς ενδέχεται να αποχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι οι Ετό και Οκακά, με τον Τζαμπάολο Πατσίνι να είναι μεν ο μεγάλος στόχος όμως το ετήσιο κασέ του των 2.000.000 ευρώ αποτελεί "αγκάθι" για την επίτευξη συμφωνίας μαζί του.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ