SERIE A

Στηρίχθηκε και... απολύθηκε την επόμενη μέρα ο Όντο

Στηρίχθηκε και... απολύθηκε την επόμενη μέρα ο Όντο

Μία ημέρα κράτησε η δήλωση στήριξης της διοίκησης της Πεσκάρα στον Μάσιμο Όντο, ο οποίος μετά από τα δάκρυα στον αγώνα με την Τορίνο, απολύθηκε από τον σύλλογο.

Μία ημέρα μετά από την ανακοίνωση από τη διοίκηση περί στήριξης του προπονητή Μάσιμο Όντο, ήρθε η... απόλυση από την Πεσκάρα.

Ο πρώην διεθνής δεξιός μπακ, ο οποίος είχε αρχίσει την προπονητική σταδιοδρομία του στο Αμπρούτσο τον Μάιο του 2015, εμφανίστηκε να απολαμβάνει τη στήριξη της διοίκησης, μετά από τη βαριά ήττα με 5-3 από την Τορίνο και τα δάκρυά του στον πάγκο, που έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Στηρίχθηκε και... απολύθηκε την επόμενη μέρα ο Όντο

Τα "δελφίνια" βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A με εννέα βαθμούς και απόσταση 13 από τη σωτηρία, ενώ μετρούν μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, στα χαρτιά απέναντι στη Σασουόλο τον Αύγουστο!

Τη Δευτέρα, μετά από διοικητικό συμβούλιο, ο σύλλογος εξέδωσε την εξής ανακοίνωση στήριξης: "Μετά από μία μακρά ημέρα συζητήσεων και εκτιμήσεων, το διοικητικό συμβούλιο της Πεσκάρα αποφάσισε ομόφωνα να συνεχίσει υπό την τεχνική καθοδήγηση του Μάσιμο Όντο και του προπονητικού επιτελείου του. Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη στις 14:30 με κλειστές τις πόρτες".

Την Τρίτη, όμως, όλα άλλαξαν. Η συνάντηση του προέδρου Ντανιέλε Σεμπαστιάνι με τον Όντο απέβη καθοριστική στην απόφαση για αλλαγή προπονητή "με την ελπίδα η περαιτέρω θυσία να ενδυναμώσει το υπάρχον γκρουπ παικτών, ώστε να μην επαναληφθούν εμφανίσεις όπως οι τελευταίες".

"Αφαιρούμε το άλλοθι από τους ποδοσφαιριστές", φέρεται να είπε ο πρόεδρος του συλλόγου, μετά από αυτήν την απόφαση.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ