SERIE A

Στην καλύτερη 11άδα της 3ης αγωνιστικής ο Μανωλάς

Στην καλύτερη 11άδα της 3ης αγωνιστικής ο Μανωλάς

Στην καλύτερη 11άδα της 3ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο μπήκε ο Κώστας Μανωλάς, για την απόδοση του στο εκτός έδρας ματς της Ρόμα με τη Φροζινόνε, όπου οι πρωτευουσιάνοι επικράτησαν με 2-0.

Ο Κώστας Μανωλάς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στον εκτός έδρας αγώνα της Ρόμα με την Φροζινόνε, όπου οι "τζαλορόσι" επικράτησαν με 2-0. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός, αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και κατάφερε να ηγηθεί στα μετόπισθεν της ομάδας του. Για το λόγο αυτό, μπήκε στην καλύτερη 11άδα της 3ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο.

Από 'κει και πέρα, ο Ζεζούς της Ίντερ τοποθετήθηκε στο πλάι του Μανωλά, αν και στο ντέρμπι με τη Μίλαν έπαιξε αριστερά, ενώ οι Μπαζέλι και Σαπονάρα είναι οι μόνοι παίκτες που έχουν σκοράρει και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Στα γκολπόστ τοποθετήθηκε ο Χαντάνοβιτς, ο οποίος έκανε σωτήριες επεμβάσεις και συνέβαλε στη νίκη της Ίντερ απέναντι στους "ροσονέρι", με αποκορύφωμα την επέμβασή του στο φάουλ του Μπαλοτέλι στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι στο "Τζουζέπε Μεάτσα".

Όσο για τον Μάτρι, ο οποίος τοποθετήθηκε στην κορυφή της επίθεσης στο 4-3-3 που επιλέχθηκε, μπήκε αλλαγή στο 2-0 της Λάτσιο με την Ουντινέζε και πέτυχε και τα δυο τέρματα στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η καλύτερη 11άδα: Χαντάνοβιτς (Ίντερ), Πασκουάλ (Φιορεντίνα), Ζεζούς (Ίντερ), Μανωλάς (Ρόμα), Φλορένσι (Ρόμα), Μπαζέλι (Τορίνο), Γκουαρίν (Ίντερ), Σαπονάρα (Έμπολι), Έντερ (Σαμπντόρια), Πινίγια (Αταλάντα), Μάτρι (Λάτσιο).

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ