SERIE A

Στη Φιορεντίνα ο Πάουλο Σόουζα

Στη Φιορεντίνα ο Πάουλο Σόουζα

Νέος τεχνικός της Φιορεντίνα είναι και επίσημα ο Πορτογάλος, Πάουλο Σόουζα. Ο 44χρόνος προπονητής, θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα το απόγευμα, στο "Αρτέμιο Φράνκι".

Ο Πάουλο Σόουζα ανεβαίνει προοδευτικά τα σκαλοπάτια της προπονητικής του καριέρας. Πλέον αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση, καθώς αναλαμβάνει κι επίσημα την τεχνική ηγεσία της Φιορεντίνα, όπως ανακοινώθηκε από τους "βιόλα" την Κυριακή.

Ο 44χρονος Πορτογάλος τεχνικός θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα το απόγευμα στις 20:00 ώρα Ελλάδας, στην αίθουσα "Βιόλα" του "Αρτέμιο Φράνκι".

Ο Πάουλο Σόουζα είχε αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες στην Ιταλία ως ποδοσφαιριστής (Γιουβέντους,Ίντερ και Πάρμα), αλλά δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της Φιορεντίνα. Είναι γνωστός στη Ελλάδα, από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στη ΚΠΡ, και συνέχισε σε Σουόνσι, Λέστερ, Βιντεότον, Μακαμπί Τελ-Αβίβ και Βασιλεία. Στην ελβετική ομάδα, εργαζόταν μέχρι πρότινος.

Ο Πάουλο Σόουζα αντικαθιστά στην τεχνική ηγεσία της Φιορεντίνα τον Βιντσέντσο Μοντέλα, ενώ δεν έγινε γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ