SERIE A

"Στα χέρια της Μαφίας το Σαν Πάολο"

"Στα χέρια της Μαφίας το Σαν Πάολο"

Στενούς δεσμούς ανάμεσα στη Μαφία και τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Νάπολι, διαπιστώνουν οι ιταλικές Αρχές για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Νάπολη, Καμόρα, Σαν Πάολο, Μαφία. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ιταλικής Αρχής για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Ραφαέλε Καντόνε, οι παραπάνω λέξεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένες.

"Υπάρχουν πολλοί τιφόζι στην Curva του Σαν Πάολο, αλλά η οργάνωση αυτού του τομέα είναι στα χέρια της Καμόρα. Το πρόβλημα του Σαν Πάολο είναι δημοσίας τάξης, δεν είναι αθλητικό. Θα πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί στην απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, ειδικά σε αυτούς που έχουν καταδικαστεί για μαφιόζικες δραστηριότητες. Στο εσωτερικό του γηπέδου, ένα εκρηκτικό μείγμα δημιουργείται. Μία διαμάχη εξαιτίας της Καμόρα, μπορεί να μετατραπεί σε μακελειό", υποστήριξε σε συνέντευξή του στη "Corriere del Mezzogiorno", o Ραφαέλε Καντόνε.

Ο ιταλικός Νότος και η Νάπολη βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο της επικαιρότητας στη γειτονική χώρα, λόγω της φερόμενης σύνδεσης των σκληροπυρηνικών οπαδών των "παρτενοπέι" με την Καμόρα.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ