Στα χέρια της Μαφίας το Σαν Πάολο - Serie A - SPORT 24
SERIE A

"Στα χέρια της Μαφίας το Σαν Πάολο"

"Στα χέρια της Μαφίας το Σαν Πάολο"

Στενούς δεσμούς ανάμεσα στη Μαφία και τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Νάπολι, διαπιστώνουν οι ιταλικές Αρχές για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Νάπολη, Καμόρα, Σαν Πάολο, Μαφία. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ιταλικής Αρχής για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Ραφαέλε Καντόνε, οι παραπάνω λέξεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένες.

"Υπάρχουν πολλοί τιφόζι στην Curva του Σαν Πάολο, αλλά η οργάνωση αυτού του τομέα είναι στα χέρια της Καμόρα. Το πρόβλημα του Σαν Πάολο είναι δημοσίας τάξης, δεν είναι αθλητικό. Θα πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί στην απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, ειδικά σε αυτούς που έχουν καταδικαστεί για μαφιόζικες δραστηριότητες. Στο εσωτερικό του γηπέδου, ένα εκρηκτικό μείγμα δημιουργείται. Μία διαμάχη εξαιτίας της Καμόρα, μπορεί να μετατραπεί σε μακελειό", υποστήριξε σε συνέντευξή του στη "Corriere del Mezzogiorno", o Ραφαέλε Καντόνε.

Ο ιταλικός Νότος και η Νάπολη βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο της επικαιρότητας στη γειτονική χώρα, λόγω της φερόμενης σύνδεσης των σκληροπυρηνικών οπαδών των "παρτενοπέι" με την Καμόρα.

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

Τα 10 πιο φρικιαστικά έθιμα σε κηδείες

Άλλοι τρώνε τους νεκρούς, άλλοι κόβουν τα δάχτυλα των συγγενών τους και άλλοι τους θάβουν με τις ζωντανές γυναίκες τους. Τα τελετουργικά που δεν θα 'θελες με τίποτα να συμμετέχεις.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το πιο μεγάλο spoiler για την επόμενη σεζόν του Game of Thrones

Μια φωτογραφία που διέρρευσε πριν από μερικές ώρες επιβεβαιώνει τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες.

ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η ιστορία του σκαραβαίου στο εξώφυλλο των Beatles

Γιατί ο ιδιοκτήτης του, που πάρκαρε το αυτοκίνητο στην Abbey Road, βρήκε για χρόνια τον μπελά του

ΝΟΣΗΡΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΝΟΣΗΡΟ ΣΧΕΔΙΟ

Σκότωσε πεθερό και κουνιάδα για να τη δολοφονήσει στη κηδεία τους

Με ποινή ισόβιας φυλάκισης βρίσκεται ένας άνδρας που δολοφόνησε τον πεθερό του και την κουνιάδα του, προκειμένου να παγιδεύσει τη γυναίκα του στην κηδεία τους και να τη σκοτώσει (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24