SERIE A

Σορεντίνο: "Στον Τσιρίλο χρωστάω ότι παίζω ποδόσφαιρο"

Σορεντίνο: "Στον Τσιρίλο χρωστάω ότι παίζω ποδόσφαιρο"

O Στέφανο Σορεντίνο δέχθηκε την επίσκεψη του Μπρούνο Τσιρίλο κι αποκάλυψε ότι χρωστά στον συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ το γεγονός ότι συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο. Τα "χρόνια πολλά" των Ιταλών στην Ένωση.

Μπορεί να έφυγε από την ΑΕΚ το 2007, αλλά συνεχίζει κι αγωνίζεται σε ηλικία 39 ετών. Ο Ιταλός γκολκίπερ, Στέφανο Σορεντίνο, υπερασπίζεται την εστία της Κιέβο Βερόνα και την Παρασκευή (13/4) δέχθηκε την επίσκεψη του συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του στην Ένωση, Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Σορεντίνο τόνισε ότι συνεχίζει να φωνάζει "Sexy Bruno" - παρατσούκλι που του κόλλησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ - τον Τσιρίλο όταν τον βλέπει κι αποκάλυψε ότι του χρωστά το γεγονός ότι συνεχίζει και παίζει ποδόσφαιρο, γιατί ήταν αυτός που τον μετέφερε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα με το αυτοκίνητο το 2006. Αμφότεροι ευχήθηκαν "Χρόνια Πολλά" στην ΑΕΚ για τα 94α γενέθλιά της.

"Στην Αθήνα τον έλεγαν "Sexy Bruno" γιατί μια φορά, ανέβασε τα παντελόνια του και όλος ο κόσμος είδε το μηρό του. Ωραίες στιγμές. Μαζί φορέσαμε τη φανέλα της ΑΕΚ, ήμασταν οι πρώτοι Ιταλοί.

Δύο φανταστικά χρόνια. Νικήσαμε τη Μίλαν στο Champions League. Ήταν το 2007. Συμπαίκτες εντός κι εκτός γηπέδου, ήμασταν γείτονες.

Ήταν ο Μπρούνο, αυτός που με βοήθησε μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και με πήγε στο νοσοκομείο. Εάν συνεχίζω να κάνω αυτή τη δουλειά, είναι χάρη σε αυτόν. Σήμερα, είναι τα γενέθλια της ΑΕΚ και ο Μπρούνο ήλθε να με επισκεφτεί.

Και κάθε φορά που τον βλέπω ξανά, συνεχίζω να τον φωναζω "Sexy Bruno"", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του Στέφανο Σορεντίνο.



TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ