SERIE A

Σόουζα: "Οι οπαδοί της Φιορεντίνα πρέπει να ονειρεύονται"

Σόουζα: "Οι οπαδοί της Φιορεντίνα πρέπει να ονειρεύονται"

Η Φιορεντίνα μετράει τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και ο Πάουλο Σόουζα αποκάλυψε τι θα πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα η ομάδα του για να παραμείνει στην κορυφή της Serie A.

Την περασμένη Κυριακή η Φιορεντίνα "σόκαρε" την ποδοσφαιρική Ιταλία με την αυτοκρατορική της εμφάνιση στο "Μεάτσα" και τον θρίαμβο με 4-1 επί της Ίντερ που την έφερε στην κορυφή της βαθμνολογίας ενώ την Πέμπτη έδειξε τα δόντια της και στην Ευρώπη, σκορπίζοντας με 4-0 τη Μπελενένσες για τους ομίλους του Europa League.

Όλα αυτά έχουν φέρει ενθουσιασμό στην ομάδα της Τοσκάνης, με τον Πάουλο Σόουζα να κρατάει πάντως χαμηλούς τόνους και να δηλώνει ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα πως το σημαντικό είναι να γίνει σωστή διαχείριση της χαράς από τους παίκτες του.

"Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που δείχνουν τη δυσκολία της αναμέτρησης με την Αταλάντα. Όπως είναι ο προπονητής της, ο Έντι Ρέγια, που είναι πραγματικά έμπειρος. Έχασαν μόνο το πρώτο τους ματς κόντρα στην Ίντερ, χάνει δύσκολα και προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες.

Δέχονται λίγα γκολ και έχουν χαρακτήρα. Είχαν μία ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστούν", δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός των "βιόλα" και συνέχισε: "Είμαστε σε μία πολύ θετική περίοδο και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα αποτελέσματά μας, εστιάζοντας στη δική μας απόδοση.

Σόουζα: "Οι οπαδοί της Φιορεντίνα πρέπει να ονειρεύονται"

Εάν θέλουμε να σεβαστούμε τους αντιπάλους μας, πρέπει πάνω απ'όλα να σεβαστούμε τη δική μας ταυτότητα. Είμαστε στην κορυφή και έχουμε ισχυρό κίνητρο να παραμείνουμε εκεί".

Όταν δε η κουβέντα στη συνέντευξη Τύπου πήγε στους οπαδούς της Φιορεντίνα, οι οποίοι κάνουν όνειρα ακόμα και για σκουντέτο μετά τη μεγαλειώδη επιτυχία επί της Ίντερ, είπε: "Δεν είναι άσχημο να κάνεις όνειρα, είναι το πρώτο βήμα για να πετύχεις στους στόχους σου.

Οι οπαδοί μας είναι πολύ σημαντικοί για εμάς και εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε τον ενθουσιασμό που υπάρχει προς τη σωστή κατεύθυνση".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ