SERIE A

Σκέψεις φυγής από Πάουλο Σόουζα λόγω Αλόνσο

Fiorentina coach Paulo Sousa gives indications to his players during a Serie A soccer match between Fiorentina and Atalanta, at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Sunday, Oct. 4, 2015. (Maurizio Degl'Innocenti/ANSA via AP)
Fiorentina coach Paulo Sousa gives indications to his players during a Serie A soccer match between Fiorentina and Atalanta, at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Sunday, Oct. 4, 2015. (Maurizio Degl'Innocenti/ANSA via AP) AP

Ο Μάρκος Αλόνσο αποχωρεί από τη Φιορεντίνα με προορισμό την Τσέλσι και ο τεχνικός των "βιόλα", Πάουλο Σόουζα, ενόψει και της πιθανής πώλησης του Νίκολα Κάλινιτς σκέφτεται το ενδεχόμενο παραίτησης.

"Τρικυμία" στη Φλωρεντία με την πώληση του 25χρονου Ισπανού αριστερού μπακ, Μάρκος Αλόνσο, και την πιθανή του 28χρονου Κροάτη επιθετικού, Νίκολα Κάλινιτς, να φέρουν τον Πορτογάλο προπονητή της Φιορεντίνα, Πάουλο Σόουζα, προς της εξόδου.

Ο Σόουζα φέρεται δυσαρεστημένος από την επικείμενη αποχώρηση δύο ποδοσφαιριστών στη λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου και τα ιταλικά ΜΜΕ θεωρούν πιθανή την αποχώρησή του, με τον 50χρονο Ιταλό πρώην τεχνικό των Πάρμα, Πιατσέντζα, Σασουόλο, Κιέβο, Παλέρμο, Μπολόνια και Λάτσιο, Στέφανο Πιόλι να προβάρει το φαβορί για την αντικατάστασή του.

Η μεταγραφή του Μάρκος Αλόνσο θεωρείται σίγουρη από τα ιταλικά ΜΜΕ με τον Ισπανό να οδεύει προς το Λονδίνο και την Τσέλσι, έναντι 24.000.000 ευρώ. Για τον Κάλινιτς ακούγονται οι μισές ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος, με πολλούς στη γειτονική χώρα να θεωρούν σίγουρη την έκπληξη κατά την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ