SERIE A

Πρώτο "χτύπημα" για τη Νάπολι

Πρώτο "χτύπημα" για τη Νάπολι

Η Νάπολι ολοκλήρωσε την πρώτη μεταγραφή της ενόψει της νέας σεζόν, αποκτώντας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια τον Ιταλό μέσο Μίρκο Βαλντιφιόρι.

Κάτοικος "San Paolo" για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Μίρκο Βαλντιφιόρι, με τον 29χρονο μέσο να αφήνει την Έμπολι για χάρη της Νάπολι (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ) ακολουθώντας ουσιαστικά το ίδιο δρομολόγιο που έκανε πριν λίγο καιρό ο νυν τεχνικός των "παρτενοπέι", Μαουρίτσιο Σάρι.

"Δεν βλέπω την ώρα να δείξω στο γήπεδο την αξία μου. Θα δώσω τα πάντα για αυτή τη φανέλα. Είμαι ευτυχισμένος που θα ξαναβρώ τον Σάρι. Με γνωρίζει καλά και ξέρει τι μπορώ να δώσω στην ομάδα.

Μέχρι πριν από τρία χρόνια ο Ιγκουαΐν ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης και εγώ στη Serie B. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε τη συγκίνηση που θα έχω παίζοντας δίπλα του. Δεν είναι όμως μόνο ο Πιπίτα, είναι πολλοί οι καλοί παίκτες σε αυτή τη Νάπολι.

Η μοίρα μου ήταν να έρθω στη Νάπολι και ευχαριστώ τους οπαδούς των ατζούρι για την αγάπη που μου έδειξαν. Είμαι ευτυχισμένος", είχε δηλώσει λίγο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Βαλντιφιόρι, ο οποίος τα προηγούμενα επτά χρόνια μέτρησε 224 συμμετοχές με την ομάδα της Τοσκάνης.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ