SERIE A

Πρώτο τρόπαιο για τη Μίλαν

Πρώτο τρόπαιο για τη Μίλαν

Η Μίλαν ήταν η νικήτρια του Trofeo Tim νικώντας σε αγώνες 45 λεπτών τη συμπολίτισσα Ίντερ και την διοργανώτρια Σασουόλο. Δείτε videos.

Όπως και έναν χρόνο πριν με τον Φιλίπο Ιντσάγκι στον πάγκο της έτσι και αυτό το καλοκαίρι η Μίλαν κατέκτησε το Trofeo Tim που διεξήχθη στο Mapei Stadium, όπου αντιμετώπισε κατά σειρά -σε αγώνες διάρκειας 45 λεπτών- την αιώνια αντίπαλό της στο Μιλάνο, Ίντερ, και την οικοδέσποινα Σασουόλο.

Στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία του τουρνουά, οι "ροσονέρι" του Μιχάιλοβιτς επικράτησαν με σκορ 2-1 των "νερατζούρι" του Ρομπέρτο Μαντσίνι (άλλοτε συνεργάτες στην πρώτη θητεία του "Μάντσιο" στην Ίντερ) έχοντας για σκόρερ τους Μπερτολάτσι και Μπάκα, ενώ για την Ίντερ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Κόβατσιτς.

Πρώτο τρόπαιο για τη Μίλαν

Στο δεύτερο ματς η Σασουόλο επικράτησε 1-0 της Ίντερ με γκολ του Ντεφρέλ και έτσι ο τίτλος κρίθηκε στην τελευταία αναμέτρηση της βραδιάς μεταξύ της Μίλαν και της Σασουόλο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με τον Ντούνκαν, όμως ο Νοτσερίνο ισοφάρισε στο 45' και οδήγησε το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι.

Πρώτο τρόπαιο για τη Μίλαν

Εκεί αστόχησαν για τους "νεροβέρντι" οι Μπεράρντι και Ατσέρμπι και για τη Μίλαν ο Μοντολίβο, με τον Νοτσερίνο να ευστοχεί στο τελευταίο πέναλτι και να χαρίζει το τρόπαιο στη Μίλαν. Ο τίτλος του καλύτερου παίκτη του τουρνουά απονεμήθηκε στον Κάρλος Μπάκα ενώ στο Mapei Stadium εφαρμόστηκε για πρώτη φορά και το Goal Line Technology.

Πρώτο τρόπαιο για τη Μίλαν

Σημειώνεται πως η Μίλαν διπλασίασε τις νίκες της επί της Ίντερ αυτό το καλοκαίρι καθώς είχε προηγηθεί και το 1-0 στο φιλικό της Κίνας με το φανταστικό γκολ του Μεξές , με τις δύο ομάδες του Μιλάνου να κοντράρονται και στην 3η αγωνιστική της φετινής Serie A στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Μίλαν - Ίντερ 2-1

Σασουόλο - Ίντερ 1-0

Σασουόλο - Μίλαν 1-1 (3-4 στα πέναλτι)

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ