SERIE A

Πρώτο "όχι" της Νάπολι σε Γιουβέντους για Ιγκουαΐν

Πρώτο "όχι" της Νάπολι σε Γιουβέντους για Ιγκουαΐν

Η Γιουβέντους ζήτησε επίσημα από την Νάπολι τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, όμως οι "παρτενοπέι" ξεκαθάρισαν πως δεν μπαίνουν σε καμία διαπραγμάτευση και πως μόνο αν πληρωθεί η ρήτρα θα φύγει ο "Πιπίτα".

Η πρώτη κρούση της Γιουβέντους στην Νάπολι για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν έγινε, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους πεντάκις πρωταθλητές Ιταλίας. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι Μπέπε Μαρότα (γενικός διευθυντής της Γιουβέντους) και Φάμπιο Παρατίτσι (αθλητικός διεθυντής της Γιουβέντους) συναντήθηκαν με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, στο πλαίσιο συνεδρίασης της ιταλικής Λίγκας στο Μιλάνο, όπου εκεί ο πρόεδρος της Νάπολι έθεσε τους όρους του "παιχνιδιού".

Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε στους εκπροσώπους της "βέκια σινιόρα" πως δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε καμία διαπραγμάτευση για τον Αργεντινό στράικερ και πως δεν δεν επιθυμεί έμψυχα ανταλλάγματα (όπως για παράδειγμα οι Τζάτζα, Ρουγκάνι, Περέιρα και Στουράρο που έχουν ακουστεί).

Αντίθετα, ξεκαθάρισε πως η μοναδική περίπτωση που υπάρχει για να ολοκληρωθεί το deal είναι να καταβάλλει η Γιουβέντους στους "παρτενοπέι" το ποσό των 94.700.000 ευρώ, που αντιστοιχεί στη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του "Πιπίτα".

Πρώτο "όχι" της Νάπολι σε Γιουβέντους για Ιγκουαΐν

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, ο Ιγκουαΐν έχει αποδεχτεί την πρόταση της Γιουβέντους σε εκείνον, για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 7.000.000 ευρώ, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να τονίζει πάντως κατηγορηματικά μετά τη συνάντηση κορυφής τη Δευτέρα πως οι Τορινέζοι δεν θα πρόκειται να να δώσουν αυτό το μεγάλο ποσό.

"Μέχρι τώρα δεν υπάρχει σύλλογος που να θέλει να δώσει τα χρήματα της ρήτρας, ούτε ο Ιγκουαΐν έχει εκδηλώσει επιθυμία να αφήσει την Νάπολι. Εγώ δεν θέλω να πουλήσω κανέναν και για αυτό έβαλα μία τόσο υψηλή ρήτρα στον Ιγκουαΐν.

Η Γιουβέντους είναι πολύ έξυπνη και καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να μας κάνει αυτή την αδικία. Δεν είναι χθεσινοί στις μεταγραφές. Ξέρουν πως αυτή είναι μία χαμένη μάχη και πως αν δώσουν τα χρήματα θα γίνουν μία εξαιρετικά αντιπαθής ομάδα.

Πρώτο "όχι" της Νάπολι σε Γιουβέντους για Ιγκουαΐν

Ρώτησα τον Μαρότα "Θέλεις να πληρώσεις τη ρήτρα;" και η απάντησή του ήταν: "Δεν το σκέφτομαι καν". Λίγη ώρα αργότερα ο Μπέπε Μαρότα επιβεβαιώσε τα λεγόμενα του Ντε Λαουρέντις, καθώς εξερχόμενος από τα γραφεία της ιταλικής λίγκας, δήλωσε:

"Η Γιουβέντους δεν εχει πρόθεση να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Ιγκουαΐν. Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση με την Νάπολι".

Σημειώνεται πως τα χρονικά περιθώρια για τους πεντάκις πρωταθλητές Ιταλίας στενεύουν, αν θέλουν να κάνουν δικό τους τον 28χρονο Αργεντινό στράικερ, από τη στιγμή που η Νάπολι έχει διαμηνύσει πως περιμένει στις 25 Ιουλίου τον παίκτη στο Ντίμαρο, όπου η ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ