SERIE A

Προάγγελος παραμονής στην Ουντινέζε για τον Καρνέζη

Udinese goalkeeper Orestis Karnezis, left, saves on Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, during the Serie A soccer match between Udinese and Lazio at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Jan. 31, 2016. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Udinese goalkeeper Orestis Karnezis, left, saves on Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, during the Serie A soccer match between Udinese and Lazio at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Jan. 31, 2016. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP

Μόνο ένας εκ των Σιμόνε Σκουφέτ και Άλεξ Μερέτ θα αγωνίζεται στην Ουντινέζε την επόμενη σεζόν, κάτι σημαίνει ότι ο Ορέστης Καρνέζης πιθανόν να παραμείνει στο "Φρίουλι", σύμφωνα με τα όσα εξήγησε ο πρόεδρος του συλλόγου.

Ο πρόεδρος της Ουντινέζε μίλησε για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και μπορεί να μην ονομάτισε τον Ορέστη Καρνέζη, άφησε να εννοηθεί ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας θα παραμείνει στο ρόστερ.

Ο Φράνκο Σολντάτι μίλησε στο "Radio Kiss Kiss" για τα πλάνα της επόμενης χρονιάς και συγκεκριμένα για τους δύο νεαρούς και άκρως ταλαντούχους τερματοφύλακες που έχει ο σύλλογο.

Ο 21χρονος Σιμόνε Σκουφέτ βρίσκεται στη σκιά του πορτιέρε της Εθνικής Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, ωστόσο πέρυσι παρέμεινε στο ρόστερ, έχοντας ρόλο αναπληρωματικού. Ο 20χρονος Άλεξ Μερέτ είχε παραχωρηθεί δανεικός στην ΣΠΑΛ, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Serie B και με τον Ιταλό εκ των πρωταγωνιστών αυτής της επιτυχίας.

"Ένας εκ των Μερέτ και Σκουφέτ θα συνεχίσει την ανάπτυξή του σε άλλον σύλλογο. Δανεικός; Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν οι διάφορες διαπραγματεύσεις", δήλωσε ο επικεφαλής των "μπιανκονέρι".

Εφόσον αποχωρήσει για ακόμα μία σεζόν ένας από τους δύο διεθνείς με τις "μικρές" εθνικές Ιταλίας, τότε αυτό σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας θα συνεχίσει στην ομάδα και όπως φαίνεται με ρόλο βασικού, αφού ο σύλλογος δεν δείχνει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους δύο εκκολαπτόμενους τερματοφύλακες.

Photo credits: AP Photo/Paolo Giovannini

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ