SERIE A

Πολύ κοντά σε Ναϊνγκολάν η Ίντερ

Roma's Radja Nainggolan celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Radja Nainggolan celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Τη φανέλα της Ίντερ προβάρει ο Ρατζά Ναϊνγκολάν, ο οποίος ετοιμάζεται να αλλάξει ποδοσφαιρικές... συνήθειες, ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στη Ρόμα.

Αλλαγή πόλης, όχι όμως και χώρας για τον Ρατζά Ναϊνγκολάν. Έπειτα από μια τετραετία στη Ρόμα, ο Βέλγος αμυντικός μέσος ετοιμάζει βαλίτσες αποχώρησης από την "αιώνια πόλη", με προορισμό το κοσμοπολίτικο Μιλάνο και την Ίντερ.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι Μιλανέζοι κατέληξαν σε συμφωνία με τους "τζιαλορόσι" για την απόκτηση του 30χρονου χαφ έναντι 24.000.000 ευρώ, ενώ εκτός από χρήματα θα παραχωρήσουν και έμψυχα ανταλλάγματα. Το αντίθετο δρομολόγιο αναμένεται να κάνουν οι Νταβίντε Σαντόν και Νικολό Ζανιόλο, με την... κλεψύδρα της παρουσίας τους στους “νερατζούρι” να αδειάζει.

Ταυτόχρονα, ο σύλλογος του Μιλάνου ακολουθεί τα μεταγραφικά... βήματα του Χαβιέ Παστόρε , απέχοντας μία ανάσα από την επίτευξη της συμφωνίας με την Παρί Σεν Ζερμέν, σε μία προσπάθεια να επιστρέψει δυναμικά στην κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή του Champions League.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ