SERIE A

"Πλησιάζει Μιλιβόγεβιτς η Αταλάντα"

"Πλησιάζει Μιλιβόγεβιτς η Αταλάντα"
INTIME SPORTS

Μετά τη Φενέρμπαχτσε στο παιχνίδι της απόκτησης του Λούκα Μιλιβόγεβιτς μπαίνει αποφασιστικά και η Αταλάντα! Δείτε τι αναφέρει ιταλικό δημοσίευμα για τον άσο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη απορρίψει προτάσεις της Φενέρμπαχτσε για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς όμως φαίνεται πως πέρα από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης ο 24χρονος άσος έχει προσελκύσει και ομάδα του Καμπιονάτο.

Αυτή είναι η Αταλάντα, με την ιταλική ιστοσελίδα " Il giorno " να τονίζει σε σημερινό της δημοσίευμα: "Η Αταλάντα είναι κοντά στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, τον 24χρονο μέσο του Ολυμπιακού και της εθνικής Σερβίας ο οποίος έχει αγωνιστεί και σε Ερυθρό Αστέρα και Άντερλεχτ.

Η διαπραγμάτευση φαίνεται πως βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση και επιβεβαιώνει την αλλαγή πλεύσης της Αταλάντα, που στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, σπάνια ασχολούταν με παίκτες από το εξωτερικό.

Μάλιστα έχει ήδη αποκτήσει τον Μάρτεν ντε Ρουν, ο οποίος έχει την ίδια ηλικία και τον ίδιο ρόλο με τον Μιλιβόγεβιτς, με τον παίκτη που ήταν αρχηγός της Χέρενφεν να υπογράφει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τους νερατζούρι".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ