SERIE A

Πιόλι: "Η Γιουβέντους τιμώρησε όλα τα λάθη μας"

Πιόλι: "Η Γιουβέντους τιμώρησε όλα τα λάθη μας"

Η Λάτσιο υποχρεώθηκε στο Τορίνο στην πρώτη της ήττα μετά από οκτώ συνεχόμενες επιτυχίες στη Serie A και ο Στέφανο Πιόλι δεν μπορούσε να μην βγάλει το καπέλο στην Γιουβέντους.

"Ήμασταν σε καλή κατάσταση και προσπαθήσαμε να πάρουμε την πρωτοβουλία, κάτι που κάναμε σε μερικά κομμάτια του αγώνα. Λάθη μπορούν να συμβούν.

Δεν είναι πως δεν κάναμε λάθη στα προηγούμενα οκτώ παιχνίδια μας, απλά δεν τα κάναμε απέναντι στη Γιουβέντους!

Ήταν απόλυτα κυνικοί, σκοράροντας στα δύο μοναδικά μας λάθη. Μας χτύπησαν στην αντεπίθεση, γεγονός που δείχνει πως πήγαμε να παίξουμε επίθεση απέναντί τους", δήλωσε χαρακτηριστικά στο "Sky Sport Italia" ο τεχνικός των "λατσιάλι" μετά την ήττα με 2-0 από τη Γιουβέντους για την 31η αγωνιστική, και συμπλήρωσε

"Ο Μίροσλαβ Κλόζε είχε μία σπουδαία ευκαιρία, είχαμε δοκάρι και αναγκάσαμε τον Τζίτζι Μπουφόν να κάνει μερικές σπουδαίες επεμβάσεις, ενώ είχαμε και περισσότερη κατοχή της μπάλας.

Πιόλι: "Η Γιουβέντους τιμώρησε όλα τα λάθη μας"

To γκολ του Λεονάρντο Μπονούτσι στο 28ο λεπτό έδωσε από νωρίς προβάδισμα δύο γκολ στη Γιουβέντους και ουσιαστικά καταδίκασε τη Λάτσιο στην πρώτη της ήττα μετά από οκτώ συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα

Καταφέραμε να κυκλοφορήσουμε καλά τη μπάλα μέχρι την περιοχή τους, είχαμε πολλά σουτ στο στόχο και νομίζω ότι ελάχιστες ομάδες το έχουν κάνει αυτό στο Juventus Stadium.

Δεν ήμασταν τυχεροί, κάναμε λάθη στις φάσεις των γκολ και πήραν το αβαντάζ ως μεγάλη ομάδα που είναι. Δεν ήταν εύκολο να συνεχίσουμε με το σκορ στο 2-0 εις βάρος μας, όμως εμείς συνεχίσαμε και κρατήσαμε ψηλά το κεφάλι μας.

Μας έλειπαν επίσης παίκτες-κλειδιά όπως οι Ντε Φράι και Ράντου. Εντέλει δύο με τρία λάθη αποδείχτηκαν καθοριστικά για να χάσουμε το ματς παρά την πολύ καλή εμφάνισή μας".

Γιουβέντους - Λάτσιο 2-0

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ